2777
2789
عنوان

داماد و عروس میتونن توی مسائل خانوادگی پارتنرشون دخالت کنن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست

بستگی داره 

من ۱۳ سال دخالت نکردم

ولی هر روز این مسائل شدید تر شد

هر روز پدرهمسرم زنگ میزنه و کلی مشکلات میگه 

و همسر من سده حلال مشکلات

یه دعوای بدی کردم

اگه اینقدر این پسر جای پدر بوده

چرا زنش دادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بوده که ربط نداشته ؟ اینکه مثلاً مادرشوهر همه ارثشو داده به دخترش ولی هر چی میخواد زنگ میزنم من ب ...

ببین کاری ندارما ولی همین داستان ارث هم اصلا عروس و داماد حق دخالت ندارن خود خواهر برادرا میدونن چیکار کنن

فقط دخالت اونا بحثو بحرانی میکنه

اصلا توی جلسه تقسیم ارث عروس و داماد نباید باشن

چی بوده که ربط نداشته ؟ اینکه مثلاً مادرشوهر همه ارثشو داده به دخترش ولی هر چی میخواد زنگ میزنم من ب ...

خب واکنش بعد همسرتون چی بود؟؟؟ همه ی ارث خودش یا ارث پدری مهسرتون؟ دیگه بستگی به واکنش همسرتون داره چنین اتفاقی بیوقته معمولا همسر ادم ارتباط قطع میکنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اگه دوطرفه نگاکنی میبینی ک حق ندارن،مگر اینکه اجازشون بدن 

من خودم تو مسائلشون دخالتی نمیکنم تازمانیکه منو مخاطبم بذارن بازم میگم بمن مربوط نیست چون یچی بشه میگن فلانی گفت

ب شوهرمم همچین اجازه ای نمیدم و حتی نمیذارمم بفهمه ک بخاد نظربده اگرم بفهمه یجوری جمش میکنم ادامه نده 

❤ متاهل❤

ببین کاری ندارما ولی همین داستان ارث هم اصلا عروس و داماد حق دخالت ندارن خود خواهر برادرا میدونن چیک ...

آفرین پس وقتی نباید باشن دکترم عروس و داماد نباید ببرن دعوتی و مهمانی دارن هم عروس نباید بره غذا بپزه براشون گوشی می‌خوان وسیله خونه میخوان هم بچه هاشون باید بخرن نه عروس و داماد. نمیشه که یه جا بگن عضو خانواده ای وظیفه داری در قبالمون یه جا بگن پول و ارثمون به تو ربطی نداره عضو خانواده نیستی