2777
2789
عنوان

داماد و عروس میتونن توی مسائل خانوادگی پارتنرشون دخالت کنن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست
اگر نمیتونید به عروس و داماد به عنوان یه عضو خانوادتون نگاه کنید لطفا عروس و داماد نگیرید

عروس و داماد عضو خانواده نمیشن

فقط با خواهر و برادر خانواده تشکیل میدن

از کی تا حالا عروس و داماد شدن فامیل؟؟ وا!

بی احترامی نباید بشه ولی حریما باید حفظ بشه بعلاوه اینکه فامیل هم نیستیم

خب واکنش بعد همسرتون چی بود؟؟؟ همه ی ارث خودش یا ارث پدری مهسرتون؟ دیگه بستگی به واکنش همسرتون داره ...

همه ارثی که به مادرشوهرم رسیده بود از خانواده خودش داد به خواهر شوهرم ولز عمل قلب باز کرد من بردم و آوردم و پرستاری کردم حتی شوهرمو محلش نمی‌داد خواهرانش میومدن میگفتن تو هم دخترشی چه فرقی داره. 

شوهرمو میگه ما رو برای مشکلاتشچن می‌خوان پولا برای یکی دیگه اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین پس وقتی نباید باشن دکترم عروس و داماد نباید ببرن دعوتی و مهمانی دارن هم عروس نباید بره غذا بپز ...

عروس چه وظیفه ای در قبال خانواده شوهر داره؟؟ هیچی

دامادم همینطور

اینا قصدشون این بود ک ازدواج کنن چرا باید بیان دعوا کنن برا ارث و میراث؟

عروس و داماد ما ک هیچی برامون انجام نمیدن انتظاریم نداریم ازشون

عروس چه وظیفه ای در قبال خانواده شوهر داره؟؟ هیچیدامادم همینطوراینا قصدشون این بود ک ازدواج کنن چرا ...

طرفا ما عروس وظایفش از دختر خانواده بیشتره حتی مدام میگن داماد از پسر محرمتره 

والله ۱۴ ساله من خودمو دخالت نمیدم ولی تو خیلی از مواقع خودشون ازم همراهی می خوان 

به نظرم چهارچوب ها باید حفظ بشه و عروس و داماد تو مسائل خصوصی خانوادگی نباید دخالت کنن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عروس چه وظیفه ای در قبال خانواده شوهر داره؟؟ هیچیدامادم همینطوراینا قصدشون این بود ک ازدواج کنن چرا ...

اگر از عروس و داماد توقعی ندارید و اونو غریبه می‌بینید آره حق دخالت ندارن. ولی اگر موقع کار کشیدن اونا اولویتن موقع ارث دادنم باید باشن بلاخره پولی که اون پسر و دختر خانواده میبرن توی زندگی اینا تاثیر اساسی داره

همه ارثی که به مادرشوهرم رسیده بود از خانواده خودش داد به خواهر شوهرم ولز عمل قلب باز کرد من بردم و ...

اگر شوهرتون کاملاااا باهاشون قطع رابطه کرده شمام پشت شوهرت دربیا اما اگر فقط در حد بی محلی خودتو کوچیک نکن بی خودی تهش مادر و پسرن فقط خودت خراب میشی

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اگر شوهرتون کاملاااا باهاشون قطع رابطه کرده شمام پشت شوهرت دربیا اما اگر فقط در حد بی محلی خودتو کوچ ...

آدم هایی نیستیم که بحث کنیم فقط فاصله میگیریم. ولی اینکه هر چی میخوان رو از عروس و داماد بخوان بعد سر تقسیم ارث بگن شما نیاید بهتون ربط ندارد زوره

آدم هایی نیستیم که بحث کنیم فقط فاصله میگیریم. ولی اینکه هر چی میخوان رو از عروس و داماد بخوان بعد س ...

اصلا خدمات نده و دخالت نکنن ولشون کن هرچی اونا میگن مگه درسته؟ تو اون کاری بکن که عقلت میگه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️