2777
2789

به خوشبختی ک خدا برام در نظز داشت نه گفتم پسر عمومو رد کردم سر لج و لجبازی بچگانه  افتادم وسط بدبختی و جهنم .. خدا سر هیچکس نیاره ‌‌ .... بچه ها وقتی یه چیزی میشه حتما به صلاح تون هست و همین طور بلعکس پافشاری تو چیزی ک خدا میدونه و شما نمیدونید جز بدبختی چیزی براتون نداره وقتی یادم میاد راجع به بزرگترین مسائل دنیا حرف میزدیم و حرف همو می‌فهمیدیم و الان با مردی ک همسرمه دو کلوم حرف مشترک ندارم و همو نمی‌فهمیم دلم پر میزنه برای اون خوشبختی ک خدا بهم قولشو داد و خودم پسش زدم دلم پر میزنه واسه آرامش و مردنگی عمیق ذاتیش حالم خرابه پیش وضع تشنج و عصبی مردونگی نمایشی ..  

نمیتونم فراموش کنم چ کلاه بزرگی سرم رفته ..چون من تو زندگیم مرد دیدم نمیتونم کنار یه نامرد باشم کاش اونم مرد نبود بهتر میتونستم این حییون و کنارم تحمل کنم ولی من دیدم میدونم ک هست ..‌ خواهرانه کمکم کنید بگید چه طوری فراموش کنم و همین زندگی سگی و چ طوری بگذرونم تا تموم شه 

طلاقم نمیده ...

امضام.. 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

ببین حسرت که داری میخوری من بگم نخور فایده ندارد ولی اینم بگم زن مرد ذات واقعیشون رو زمانی نشون میدن که برن زیر یک سقف ،تو نوجوانی داغی شاید رفتار طرف اون بوده مشکلات زندگی یکم بخش فشار می‌آورد میشد بدتر شوهرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضام..

ولی امشب به خدا کفر گفتم وقتی مثل هر شب قرآن خوندم محکم کوبیدم رو میز و با گریه گفتم چرا اینو نصیبم کردی من کم بدبختی نکشیدم این چرا کردی اینه دق من ...دیگه دارم اعتقادم از دست میدم 

ولی امشب به خدا کفر گفتم وقتی مثل هر شب قرآن خوندم محکم کوبیدم رو میز و با گریه گفتم چرا اینو نصیبم ...

هیچ وقت کفر نگو عزیزم شاید امتحانت همینه. 

بعدا یهو میبینی همه چی عوض شد... 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
ببین حسرت که داری میخوری من بگم نخور فایده ندارد ولی اینم بگم زن مرد ذات واقعیشون رو زمانی نشون میدن ...

ن والا .. من بدترین رفتارو باهاش داشتم سکوت می‌کرد و در مقابل بهترین رفتارو داشت   همیشه هم میگفت حق با منه ...منه خر خوشی زد زیر دلم 😩😩فکر کردم زندگی مثل رمان‌ه مرد هر چی شخصیت منفی داشته باشه جذاب تره .. ولی  زندگی رمان نیس توروخدا بچه ها مثل من بدبخت نکنید خودتونو زندگی واقعی یه مرد واقعی می‌طلبد 

هیچ وقت کفر نگو عزیزم شاید امتحانت همینه. بعدا یهو میبینی همه چی عوض شد...

عوض نمیشه ذات بد 😞

فقط من خسته میشم دلشکسته تر 

دلزده تر 

ساکت تر 

افسرده تر 

فقط دعا کنید یکیمون بمیره ... من نمیخوام تو این زندگی باشم ک جلوی چشمم برگ برنده خوشبختیم از دست رفته باشه ... ترجیح میدم بمیرم.. 

عوض نمیشه ذات بد 😞فقط من خسته میشم دلشکسته تر دلزده تر ساکت تر افسرده تر فقط دعا کنید یکیمون بمیره ...

مهریه نداری؟

دارم

بزار اجرا خب بعد مجبوره طلاق بده

با پسرعموت زیر یک سقف نبودی شاید اون بدتر ازین باشه

متاهلا مردو‌زن نداره بعضی هاشون فک میکنن بیرون از زندگی متاهلی همه چی خوب وعالیه و جز همسرشون همه خوبن !

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
چه خواستگار هایی داشتم که التماسمو میکردن در نهایت با کسی عقد کردم که بعد از چند ماه میگه نمیخوامت ا ...

برا منم نمیخواد ولی نگهم داشته عذابم بده ..یه روز قصد کلانتری رفتن دارم کتک هم میزنه