2777
2789
عنوان

یه لحظه میایید خانما

146 بازدید | 27 پست

دو سه روزه متوجه شدم همسرم سیگار میکشیده ولی من تو این چندسال متوجه نشده بودم تااینکه دو سه روز پیش خودش بهم گف من از اونموقع خیلی ناراحتم حس میکنم به اعتمادم خیانت شده خیلی ناراحتم الانم بحثمون شد بهش میگم تو دروغگویی تو به اعتمادم خیانت کردی دعوامون شد بهم میگه ناراحتی برو خونه پدرت منم الان دارم گریه میکنم خودشم مثه خر خوابیده بنظرتون حق دارم یا زیادی شلوغش کردم

بنظرم شلوغش کردی

نگران نباش سرسنگین کمی باش

و زرتی نباید بری خونه بابات

حرفشم پیش اومد بگو زندگییم مهمه و براش تلاش میکنم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

به اعتماد تو خیانت شده؟

اون داره به بدن خودش خیانت میکنه مسئله روی تو نیست خواهر

اگه بخوای حسی داشته باشی میتونی براش ناراحت باشی ولی عصبانی نباش

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اعتماد تو خیانت شده؟اون داره به بدن خودش خیانت میکنه مسئله روی تو نیست خواهراگه بخوای حسی داشته ب ...

آره خیانت شده چون بهم قول داده بود هیچ وقت سمت هیچ دود دمی نمیره ولی الان میفهمم چندساله میکشیده

آره خیانت شده چون بهم قول داده بود هیچ وقت سمت هیچ دود دمی نمیره ولی الان میفهمم چندساله میکشیده

قربونت برم سخت نگیر الان سیگار دست همه هست

ولی توی این مسئله ضررش فقط و فقط برای شخص شوهرته توام بی مورد ناراحتی چون حساسی 

بنظرم شلوغش کردینگران نباش سرسنگین کمی باشو زرتی نباید بری خونه باباتحرفشم پیش اومد بگو زندگییم مهمه ...

خونه پدرم که نمیرم ولی خیلی ناراحتم همش میگم چرا آخه منکه بهش اعتماد داشتم چرا سواستفاده کرد ازم الانم میگه همیشه میکشم امروزم کشیدم ناراحتی برو خونه بابات

باید بتونی ، باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه که رفته سمت سیگار، فردا صبح پیشقدم شو و آشتی کن گلم🫂

اون همه چیو به شوخی گرفته میپرسم فقط میخندیدو میرقصه برا خودش حالا من یه آدم عصبی همین رفتاراش منو روانی میکنه

قربونت برم سخت نگیر الان سیگار دست همه هستولی توی این مسئله ضررش فقط و فقط برای شخص شوهرته توام بی م ...

باور کن من اصن کاری به کشیدنش ندارم ولی چرا پنهون کرد چرا وقتایی که میگفتم بو دود میاد ازت میگف دوستام کشیدن خب مثه بچه ادم میگف من میکشم ولی دروغ نمیگف این برام فشار میاره وناراحتم ازش

اون همه چیو به شوخی گرفته میپرسم فقط میخندیدو میرقصه برا خودش حالا من یه آدم عصبی همین رفتاراش منو ر ...

ببین عزیزم یه درصد احتمال و بر این بزار که خودشم راضی نیست و گرفتارش شده اول مثبت باش و همدم باش صحبت کن اگه دیدی درست نمیشه بعد عصبی شو و... هر مردی ایراداتی داره نمیشه که کلیک کنید رو این قضیه که چرا نگفتی؟؟؟؟اگه با کوچکترین حرفی جنجال به پا کنی مطمئن باش زندگیتو مستقیم می‌بری سمتی که ازش میترسی

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

باور کن من اصن کاری به کشیدنش ندارم ولی چرا پنهون کرد چرا وقتایی که میگفتم بو دود میاد ازت میگف دوست ...

لابد مثل مادرش بهش گیر دادی که مثل یه بچه ازت پنهون کرده 

چرا اینقدر حساس شدی سر این موضوع که بخوای با دستای خودت پای پنهون کاری رو باز کنی به زندگیت دردت به سرم 

ناسلامتی زن و شوهری

باید رفیق و دوست باشین باهم

نه که اون از واکنش تو اونقدر بترسه که دروغ بگه

مطمئن باش خودش هم پشیمونم 

ببین عزیزم یه درصد احتمال و بر این بزار که خودشم راضی نیست و گرفتارش شده اول مثبت باش و همدم باش صحب ...

ممنون از حرفای قشنگت ولی من اصن جنجال نکردم فقط دو سه روزه باهاش خیلی صحبت نمیکنم خیلی سرسنگینم الانم اومد سمتم گفتم نزدیکم نشو تو دروغگویی بعدبحثمون شد