2777
2789
عنوان

یه لحظه میایید خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست
لابد مثل مادرش بهش گیر دادی که مثل یه بچه ازت پنهون کرده چرا اینقدر حساس شدی سر این موضوع که بخوای ب ...

ممنون عزیزم حرفای قشنگی زدی درسته میدونه من حساسم ازم پنهون کرده ولی اصن پشیمون نیس زبونشم درازه میگه دیروز کشیدم امروزم کشیدم همیشه هم میکشم ناراحتی برو

ممنون از حرفای قشنگت ولی من اصن جنجال نکردم فقط دو سه روزه باهاش خیلی صحبت نمیکنم خیلی سرسنگینم الان ...

همین کش دادن قضیه  و ۲،۳روز سرسنگینی میشه جنجال ها....😄 عزیز وقتی میشه پنهون کاری که اصلا هیچوقت نمی‌گفت حالا که بنده خدا اومده گفته سخت نگیر 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم حرفای قشنگی زدی درسته میدونه من حساسم ازم پنهون کرده ولی اصن پشیمون نیس زبونشم درازه میگ ...

اونم عصبانیه چرت و پرت میگه محل نده

شب برو پیشش بخواب یه زیر سیگاری ام براش بزار کنار بالکن یکم شل میکنه 

این مردا هم خودشونو گیر آوردنا

مزد مومن تو رفتی سیگار کشیدی طلبشو از من داری

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

همین کش دادن قضیه و ۲،۳روز سرسنگینی میشه جنجال ها....😄 عزیز وقتی میشه پنهون کاری که اصلا هیچوقت نم ...

کاش میتونستم بی تفاوت باشم مثله خودش کاش میتونستم راحت بگذرم از هرچیزی ولی این بدترین اخلاقمه که همه چیو سخت میگیرم آخرشم خودمو پیر میکنم اون کارخودشو میکنه براش مهم نیس

نمیفهمم این مردا چشونه انگار دلشون میخاد به سلامتیشون آسیب بزنن یکی هم ک نگرانشونه بشون برمیخوره خواهر توهم محلش نزار بزار بکشه تا خودش پشیمون بشه یروزی

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

نمیفهمم این مردا چشونه انگار دلشون میخاد به سلامتیشون آسیب بزنن یکی هم ک نگرانشونه بشون برمیخوره خوا ...

باور کن انقد که از پنهون کاریش ناراحتم از کشیدنش ناراحت نیستم فک کن همه اطرافیان میدونن میکشه یا مثلا مسافرت تو راه میریم تا من برم سرویس اون سیگار میکشیده یا مثلا تو محل کارش میکشیده اما من خبر نداشتم از پنهون کاریش بشدت عصبیم الانم که میبینه ناراحتم به یه ورش نیست

باور کن انقد که از پنهون کاریش ناراحتم از کشیدنش ناراحت نیستم فک کن همه اطرافیان میدونن میکشه یا مثل ...

میدونم واقعا ‌پنهونکاری خیییلی بده الان که محل نمیده توهم اصلا محلش نزار برو خرید خودتو خوشگل کن با گوشی صحبت کن و خودتو خوشحال نشون بده و اهمیت نده بش

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

میدونم واقعا ‌پنهونکاری خیییلی بده الان که محل نمیده توهم اصلا محلش نزار برو خرید خودتو خوشگل کن با ...

کاش میتونستم آدم بیخیالی باشم میتونستم اینکارایی که گفتی رو انجام بدم ولی اصلا پام نمیکشه برم بیرون یسره خودخوری میکنم یسره کاراش توذهنمه

کاش میتونستم آدم بیخیالی باشم میتونستم اینکارایی که گفتی رو انجام بدم ولی اصلا پام نمیکشه برم بیرون ...

وای اینقد خودتو اذیت میکنی براچی دور از جون افسردگی میگیری یکم بخودت بیا میدونم ناراحتی ولی خودخوری روح و روانتو داغون میکنه

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵