دو سه روزه متوجه شدم همسرم سیگار میکشیده ولی من تو این چندسال متوجه نشده بودم تااینکه دو سه روز پیش خودش بهم گف من از اونموقع خیلی ناراحتم حس میکنم به اعتمادم خیانت شده خیلی ناراحتم الانم بحثمون شد بهش میگم تو دروغگویی تو به اعتمادم خیانت کردی دعوامون شد بهم میگه ناراحتی برو خونه پدرت منم الان دارم گریه میکنم خودشم مثه خر خوابیده بنظرتون حق دارم یا زیادی شلوغش کردم
همین کش دادن قضیه و ۲،۳روز سرسنگینی میشه جنجال ها....😄 عزیز وقتی میشه پنهون کاری که اصلا هیچوقت نم ...
کاش میتونستم بی تفاوت باشم مثله خودش کاش میتونستم راحت بگذرم از هرچیزی ولی این بدترین اخلاقمه که همه چیو سخت میگیرم آخرشم خودمو پیر میکنم اون کارخودشو میکنه براش مهم نیس
نمیفهمم این مردا چشونه انگار دلشون میخاد به سلامتیشون آسیب بزنن یکی هم ک نگرانشونه بشون برمیخوره خوا ...
باور کن انقد که از پنهون کاریش ناراحتم از کشیدنش ناراحت نیستم فک کن همه اطرافیان میدونن میکشه یا مثلا مسافرت تو راه میریم تا من برم سرویس اون سیگار میکشیده یا مثلا تو محل کارش میکشیده اما من خبر نداشتم از پنهون کاریش بشدت عصبیم الانم که میبینه ناراحتم به یه ورش نیست