الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یع کیک که بشه دو کیک، همه چی میشه دوتا و اصلا این چیزی نیست ک تو بخوای یا من بخوام، خیلی ها همین یع کیک هم آرزوشونه ولی تو دو کیک میخوای، هر کدوم از ما تو زندگی مون کیک هایی داریم که نباید دوتا بشه، آدمی همیشه زیاده خواهه، کم پیش میاد که ما یه گربه رو با تواناییش تو راه رفتن روی طناب قضاوت کنیم.مشکل کجاست اگه ما بتونیم به هم کیک قرض بدیم بجای اینکه یه کیک بشه دو کیک؟ ما آدمای نمک نشناسی هستیم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
در آینده قرار نیست بین زنم و خواهرم قرار بگیرم و دفاع کنم
چون حرمت هر دو مهمه و بخاطر طرفداری از یکی ، دل اون شکسته شه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم