اگه پسری هم بگه نه من برام مهم نیس پس خیلی بی غیرت و بیخیالههه. همونم تهش زندگیشون به مشکل میخوره هر ...
پسرا که همشون براشون مهمه حتی اگه بی غیرت هم باشن به خیلی دلایل دیگه دوست دارن طرف مقابل بکارت داشته باشه و دست نخورده باشه
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرا که همشون براشون مهمه حتی اگه بی غیرت هم باشن به خیلی دلایل دیگه دوست دارن طرف مقابل بکارت داشته ...
آره درست میگی🥲🚶♀️
اصلا بحث پسرا رو بزاریم کنار خودمونم دوس داریم کسی که اول بار بهمون دست میزنه و... اولینن و آخرین نفر باشه چون آدم اگه بخاد دست چند نفر باشه خودشم حس چندش بودن میکنه البته بعضیاامون🥲
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔