2777
2789
اوهومپسرای خیلی پولدار و خوشگذرون خوششون از دخترای باکره و بی رابطه و ساده نمیاد کلا و انتخابشون نمی ...

همون پسرا برای دوستی این دخترارو انتخاب نمیکنن چون لاشی و خوش گذرونن ولی برای ازدواج خیلی براشون مهمه دیدم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یسریا الان میگن دیگه مهم نیست

چی بگم والا اونا دیگه فکرر کردن چون همه چی امروزی شده مثلا دوست دختر دوست پسری. اینم عادی شده ولی خیر اشتباه میگن. درصد کمی براشون مهم نیس نمیگم همه براشون مهمه ولی ۹۹درصد مهمه براشون

...🖤

همون پسرا برای دوستی این دخترارو انتخاب نمیکنن چون لاشی و خوش گذرونن ولی برای ازدواج خیلی براشون مهم ...

نه بابا با همون دوس دختراشونم ازدواج میکنن

سنتی زن نمیگیرن که

بعدم اونا کلا سبک زندگیشون با ماها فرق داره

دختراشون تو قید و بند پرده نیستن،پسراشونم از دختر باکره بی تجربه خوششون نمیاد،و با هم لولای خودشونم ازدواج میکنن

ولی پولدارای مذهبی و بازاری باز مقیدترن بچه هاشون،که خب اونام باز واسه ازدواج ملاکای خودشونو دارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

صد در صد

اگه دنیای غرب زدگی رو شما تاثیر گذاشته باید بگم ک سخت در اشتباهید 

چند امثال دخترای که هرکاری کردن و براشون عادی شده این عادی سازی کردن اما پسر برای ازدواج دختر سالم رو انتخاب میکنه 

الان برای خیلی از پسرها دیگه مهم نیست. بیشتر بستگی به فرهنگ، تربیت و نگاه شخصی افراد داره. بعضیا هنوز این رو به عنوان یه فاکتور مهم میبینن، ولی تعدادشون کمتر شده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!