2777
2789
اگه پسری هم بگه نه من برام مهم نیس پس خیلی بی غیرت و بیخیالههه. همونم تهش زندگیشون به مشکل میخوره هر ...

پسرا که همشون براشون مهمه حتی اگه بی غیرت هم باشن به خیلی دلایل دیگه دوست دارن طرف مقابل بکارت داشته باشه و دست نخورده باشه

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا که همشون براشون مهمه حتی اگه بی غیرت هم باشن به خیلی دلایل دیگه دوست دارن طرف مقابل بکارت داشته ...

آره درست میگی🥲🚶‍♀️

اصلا بحث پسرا رو بزاریم کنار خودمونم دوس داریم کسی که اول بار بهمون دست میزنه و...  اولینن و آخرین نفر باشه چون آدم اگه بخاد دست چند نفر باشه خودشم حس چندش بودن میکنه البته بعضیاامون🥲

...🖤

آره درست میگی🥲🚶‍♀️اصلا بحث پسرا رو بزاریم کنار خودمونم دوس داریم کسی که اول بار بهمون دست میزنه و. ...

آخه یسریا الان میگن دیگه مهم نیست

برای حاجتم ی سوره ی کوثر یا حمد میخونی؟
برای ازدواج اگه بکارت داشته باشی نمیخوانت؟؟😳

اوهوم

پسرای خیلی پولدار و خوشگذرون خوششون از دخترای باکره و بی رابطه و ساده نمیاد کلا و انتخابشون نمیکنن

من چن تا دوست پولدار دارم واسه همین میدونم

کلا فرهنگشون همینه

(خیلی پولدارا رو گفتما،پولدار معمولی نه)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

برای ازدواج اگه بکارت داشته باشی نمیخوانت؟؟😳

برای ازدواج که میخوان 

شاید برای دوستی نخوان

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔