2777
2789
عنوان

جوش زدم دوباره

70 بازدید | 9 پست

بچه ها واقعا حالم خیلیییی بدهععععع من صورتم افتضاح جوش داشت رفتم دکتر کمتر از یه ماه جوشام رفت خوب بعد هرکی میدید میگفت چی زدی هرچی کرم و سرم بود معرفی کردم خواهرم بهم سرکوفت زد گفت کاش نمیگفتی اثرشون میره الان واقعا صورتم داره جوشای ریز درمیاره حالم خیلییییی بدهههعععععع😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔نمیدونم والا پریودم شدم شاید واسه همینه ولی عروسی پسر خالم نزدیکه واسه همین نگرانم

آب زیاد بخور و سعی کن کمتر آرایش کنی ورزشم بکن ورزش های سبک مثل رقص و اینا

به حرفم گوش کنی اگه نمیزنی😭

تا روز عروسی ام تنقلات نخور

I'm just girl 🎀
آب زیاد بخور و سعی کن کمتر آرایش کنی ورزشم بکن ورزش های سبک مثل رقص و اینابه حرفم گوش کنی اگه نمیزنی ...

هرکاری میکنی فوق فوقش ۳ یا ۴ لیوان اب بیشتر نمیتونم بخورم😵‍💫😵‍💫ارایشم که دیگه سعی میکنم کمترش کنم