2777
2789

یکیشون قراره امشب بمونه اینجا اون یکی بره ولی نمیره اون اولی رو هم معطل کرده نمیذاره بخوابه شوهرم فردا باید‌‌ساعت،۵ بیدار بشه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

شمارش رو بده زنگ بزنیم بهش بگیم بخوابه

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خمیازه بکش 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

نمک بپاش رو کفشاش الان میره

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

تلویزیون رو هم روشن کردن یهو یه سر صدایی میکنن شوهرم چشاش گرم خوابه،یهو میپره هوا

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

بیخیال تو غصه شوهرتو نخور 

اون بخواد بخوابه می‌ره می‌خوابه 

به انسان های که حیوانات را دوست ندارند نمی توانم اعتماد کنم،اما اگر حیوانی از انسانی بدش بیاید به حس آن حیوان اعتماد میکنم 🤍

خمیازه بکش

یه دونه از برقا رو بستم اون که قراره بره گفت چرا برق رو خاموش میکنی