2777
2789

توروخدا واسه قبولیم تو مصاحبه گزینش فرهنگیان دعا کنید میگن دعای مسلمان واسه مسلمان زود اجابت میشه فکر کنید خواهر خودتون رو دعا میکنید قربونتون برم واسم دعا کنید مصاحبه گزینش فرهنگیان قبول شم از استرس خواب و خوراک ندارم انشالله هرچی از خدا میخواید بده بهتون فقط واسه قبولیم صلوات بفرستید😭😭😭😭😭😭

صلوات فرستادم♥️

ایشالا موفق میشی♥️

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باش قبول بهت میدم قبول میشی باشه😶

انشالله انشالله انشالله یه ماه روزه نذر کردم به خداااا

توروخدا دعا کن واسم انشالله خدا بهت خیر و برکت بده😭

انشالله انشالله انشالله یه ماه روزه نذر کردم به خدااااتوروخدا دعا کن واسم انشالله خدا بهت خیر و برکت ...

بخدا قبول میشی هیج نیست سربلند بیرون میای حرفا تا قبول شدی یادت بیار ،چون مطمئنم قبول میشی وقتی مطمئنم یعنی قبولی 😉😉

بخدا قبول میشی هیج نیست سربلند بیرون میای حرفا تا قبول شدی یادت بیار ،چون مطمئنم قبول میشی وقتی مطمئ ...

خدا از دهنتون بشنوه انشالله بە حق کلمه به کلمه قران خدا کنە قبول بشم