2777
2789
عنوان

معنی این خواب شوهرم یعنی چی

126 بازدید | 20 پست

بعد از ظهر خوابیده بود

وقتی بیدار شد با خوشحالی میگفت تو خواب دیدم تو روستا یه خونه داشتیم تو آشپزی میکردی منم دست دوتابچه هامون که دوقلو  دختر و پسر  بودن رو گرفته بودم  از مدرسه میاوردن برف شدیدی هم میومد میگفت هممون خیلی خوشحال بودیم بچها خیلی قشنگ بود اصلا از بعد از ظهر فکرم مشغول خوابش بود تعبیرش چیه  ؟

نمیخوام تعبیرشو دقیقا بگم ،اما صدقه بده

اینکه مشخصه بارداری ولی بچه هم داری غیر از این شکمت؟

برف و خوشحالی باهم ینی ناراحتی شدید

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا کسی میدونه بگه

جواب سوالمو بده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
نه باردار نیستم

ببین خواستم بگم اگه بارداری بچت سقط میشه،حالا که باردار نیستی احتمالا ی مشکل داری که مانع بدنیا اومدن بچه میشه

میونی دقیق تر بگی؟

ممکنه خیلی دیر بتونی مادر بشی،یا شاید قرار داری باردار بشی ک موفقیت امیز نخواهد بود

ممکنه خیلی دیر بتونی مادر بشی،یا شاید قرار داری باردار بشی ک موفقیت امیز نخواهد بود

شما تعبیر خواب بلدید؟

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

شما تعبیر خواب بلدید؟

والا،من آدمی ام که سراسر زندگیم مشکله،ولی خب تعبیرخواب رو از پیامبر گرفتم تو خوابم،دیگه اینو گفتم چون ممکنه بگید قابل اعتماد نیست

والا،من آدمی ام که سراسر زندگیم مشکله،ولی خب تعبیرخواب رو از پیامبر گرفتم تو خوابم،دیگه اینو گفتم چو ...

مشکلی نیست خواب منم تعبیرش رو بگید؟

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

مشکلی نیست خواب منم تعبیرش رو بگید؟

نه بگو