2777
2789

پسرم دیروز حالش خیلی بد بود توی اورژانس، حس میکردم ممکنه اتفاقات وحشتناکی بیفته منتقلش کردن ای سی یو. کادر ای سی یو واااااقعا زحمت کشیدن واااااقعا با مهربونی رفتار کردن هم حال جسمی پسرم بهتر شد هم بخاطر مهربونیشون حال روحی من و باباش هم خوب شد. 

میخوام وقتی پسرم مرخص میشه یه چیزی برای تشکر بهشون بدم به نظر شما چی خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونها انتظاری از شما ندارن قطعا 

ولی یه جعبه شیرینی کافیه که همه ی پرنسل برسه چون چیزای دیگه ممکنه به همه ی پرسنل مخصوصا خدمات نرسه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

شیرینی 

وای یه بارم خانواده یه مریض بستنی اورد خیلی ذوق کردیم

دانشجو ام اولین‌بار بود دیدم 😁

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

عزیزم چه مهربونی شما

برای کادر درمان همینکه پسرتون صحیح و سالمه خودش خوشحالیه 

یه جعبه شیرینی یا چندتا دونه از این گلدون کوچولوها بامزه میشه بده پسرت بهشون بده😍انشالله خدا به دل مهربونتون نگاه کنه همیشه تنتون سالم باشه

شیرینی وای یه بارم خانواده یه مریض بستنی اورد خیلی ذوق کردیمدانشجو ام اولین‌بار بود دیدم 😁

چیزای بامزه میارن😂 مثلا یه مریض دوران کرونا برا تمامی پرستارای بخش برنج اورد 

یا اونایی که باغدارن میوه میارن برا تشکر

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

چیزای بامزه میارن😂 مثلا یه مریض دوران کرونا برا تمامی پرستارای بخش برنج اورد یا اونایی که باغدارن م ...

اره منم چندماه بیمارستان بودم به عنوان تزریقات یه امپول زدم به یه خانمی حالت تهوع شدید داشت دکتر گفت یکم بشینه که مطمئن بشه اژ حالش 

حالش که خوب شد همسر خانوم یه جعبه هلوانجیری داد به من و دکتر😁😂البته من کاره ای نبودم دانشجو هم بودم ولی لطف داشت

عزیزم چه مهربونی شمابرای کادر درمان همینکه پسرتون صحیح و سالمه خودش خوشحالیه یه جعبه شیرینی یا چندتا ...

سلامت باشی عزیزم به نظرم مهربونی مسریه تا یکی مهربونیت کنه به بقیه سرایت می‌کنه اونا اول مهربونیت کردن منم دوست دارم جبران کنم 

کم نیست؟

کافی میکسم ببر با شیرینی بخورن

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠