2777
2789
عنوان

تو خونه ورزش می کنید💞

87 بازدید | 10 پست

سلام سلام

میخوام تو خونه ورزش کنم 

دلم‌نمیخواد باشگاه برم

یه یوگا اماتور طوری انجام میدادم قبلا ولی الان میخوام با پلن خاصی پیش برم

کسی هست تو خونه ورزش کنه یا با اپ‌؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

با چ روتینی و برنامه ای ورزش میکنی؟

منظورم اپ 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من باشگاه میرم خونه هم تمرین میکنم

تمرینات خونه چ مدلی

من وسایل شو خریدمطناب و وزنه و...خودم انجام میدمپلن داشتی ب منم بده

منم یه‌چند تا وسیله دارم

ولی فعلا پلنی انتخاب نکردم 

در حد همون هوازی روزی نیم ساعتم و پیاده روی

منمدلممم یچی جدید میخاد هی

فعلا من خیلی پیگیر یوگا یا پیلاتس ام 

می‌فهمم که چقدر سخته وقتی اضافه وزن داری، انگار همیشه زیر ذره‌بین قضاوت‌های دیگران هستی. هر بار که رژیم می‌گرفتم، یا غذاهاش خیلی پیچیده بود یا وسط راه خسته می‌شدم و رها می‌کردم. اما وقتی یکی از دوستام رژیم( به اندام دکتر کرمانی )رو بهم معرفی کرد، همه چیز تغییر کرد.   تنوع غذاهاش عالی بود و می‌تونستم از همون غذاهای خونگی خودمون استفاده کنم. هر وقت سوالی داشتم، با پشتیبانشون تماس می‌گرفتم و همیشه راهنمایی می‌شدم. حالا بعد از ۴ ماه، ۲۰ کیلو کم کردم و حس می‌کنم دوباره خودم رو پیدا کردم.