2777
2789

مطمئنم همه ما میدونیم که اول از همه ما با تیپ و ظاهرمون👷🏻🧑🏻‍🚀👰🏻.. شناخته میشیم مگه نه؟😎🔥 بعدش میرسیم به شخصیت و اخلاق و.. حالا سوال اینه که ما چطوری تیپ میزنیم؟😁😙✨ اصلا برای خودمم جالب بود بدونم جامعه👄💸 داره به کدوم سمت شیرجه🌊میزنه؟

🌟شما کدوم یکی از اینا رو انتخاب میکنید؟🌟

.

.

.

🌕1_تیپ کژوال و لش(مثلا تیشرت های گشاد و شلوار بگو..)👽🖤

.

🌕۲_تیپ اسپرت و تینیجری(اکسسوری های نوجوانانه و گاهی کوله و تیشرت های اسپرت و مثلا کفش آل استار وو)🏵️🌅

.

🌕۳_تیپ های خانومانه پسند و شیک و مجلسی مثلا کت و شلوار☁️😍🌱

.

🌕۴_لباسای راحت و خیلیم ساده مثلا یه تونیک یه رنگ و خنک برای روزای تابستون با یه کفش اسپورت❤️🌝

.

البته که نوع تیپ های دیگه ایم هست حالا شما بگید که چطوری هستید؟🥲اصلا از چه اکسسوری هایی استفاده میکنید✌🏻😚🔥

.

.

مثلا فک کنید که تو خیابون دارید قدم می‌زنید و جواب بدید نه اینکه توی مجلس خاص یا در حال ورزش و.. هستید☺️

.

.

«یه چیزم تو پرانتز اینه که خودم به شخصه خسته شدم از این تاپیکای جدید که بار غمه بابا بیخیال بقیه دنیا دو روزه یکم تنوع بدیم به نی نی سایتی هاااا حالا یک دو سه میخوام بترکوننننید که حوصلمم حسابی سر رفته😹💖💖😝»

من تینجیر و اولد مانی پسندم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سیسی ...

من‌ یه پیرهن دارم (مال بابامه)

و یه شلوار نخی...

همه جا با همینام...

ترکیبی از لش و کلاسیک 

این چی به حساب میاد؟

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

تیپ خانومانه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من 3.4 هستم مخصوصا لباسای راحتی که همه جا اولویتم راحتیمه😍

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

ولی کت سارافون یا پیراهن بلند خیلی دوست دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱