2777
2789
عنوان

چ گونه تاعید 4 کیلو لاغر کنیم

147 بازدید | 10 پست

تا عید به وزن ایده آل خودت برس !😍

قد و وزنتون رو به این ربات بدید بهتون رژیم غذایی رایگان میده !😎

مجانی و من خودم جواب گرفتم 👇👇

http://t.me/RzhimBot/?start=280608267

✅ 100% تایید شده برین اینجا بهتون رژیم میده عزیزانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژیم ۹روزه گرفتم ..اولین روزمه حالم از تخم مرغ بهم میخوره 😝😝😝😝

اه اه منم رژیم ماست و سیب زمینیه 3روزه گرفتم حالم از سیب زمینی داره بهم میخوره.عوقققققق.😷😷

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

اه اه منم رژیم ماست و سیب زمینیه 3روزه گرفتم حالم از سیب زمینی داره بهم میخوره.عوقققققق.😷😷

خخخخ من دیگ ادامه نمیدم...سرم درد میگیره وقتی یادش میافتم😷😷

رژیم ماست و سیبزمینی چحوریه؟چقد لاغر میکنه

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
خخخخ من دیگ ادامه نمیدم...سرم درد میگیره وقتی یادش میافتم😷😷 رژیم ماست و سیبزمینی چحوریه؟چقد لاغر ...

😁😁ماست و سیب زمینی 3روزه خدارو شکر بین 3تا 5کیلو کاهش وزن داره.ولی 3روز فقططط باید ماست و سیب زمینی بخوری.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

😁😁ماست و سیب زمینی 3روزه خدارو شکر بین 3تا 5کیلو کاهش وزن داره.ولی 3روز فقططط باید ماست و سیب زمین ...

چه خوب ...منم میخوام .تحمل سیبزمینی و ماست آسونتره

اسم رژیمش چیه؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
چه خوب ...منم میخوام .تحمل سیبزمینی و ماست آسونتره اسم رژیمش چیه؟

اسمش رژیم شوک 3روزه سیب زمینیه من امروز 3روزم تموم میشه فردا خودم و وزن میکنم.😏

اسمش رژیم شوک 3روزه سیب زمینیه من امروز 3روزم تموم میشه فردا خودم و وزن میکنم.😏

گلم همینجا بهم بگو چقد کم کردی😃

گلم همینجا بهم بگو چقد کم کردی😃

چشم دوستم میام خبرشو میدم.