2777
2789

بچه هاتون فارسی مشکل دارن؟ من پسرم دو سالشه ترکی کامل صحبت می کنه کارتونای انگلیسی مثل کوکوملون پوکویو اوگی اوگی هم می بینه قشنگ کلماتشو تکرار می کنه و بعضی میوه ها و رنگارم به انگلیسی می گه ولی نگران مدرسه ام که فارسی مشکل نداشته باشه کانالای یاهست که کارتوناش اصلا خوب نیس چند بارم پویا گذاشتم براش انقدر کارتوناش مذهبی و خسته کننده اس حوصله اش سر رفت نگاه نکرد به نظرتون چجوری فارسی باهاش کار کنم

نه مشکلی نداره

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنجش فارسی روان نباشه ،رد میشه هاحواست باشه

وا کی گفته؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

ما خودمون خانواده ای ترکیم

اما زبان اولم فارسی بود ک یاد گرفتم 

خواهر زادم هم همین بود الان ۶ سالشه ترکی و فارسی کامل بلده

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من یه شاگرد داشتم سه سالش بود انگلیسی بلد بود حرف بزنه فارسی نه 

هی به مامانش گفتم تا سه سالشه فارسی بزار یادبگیره، الان کلاس اوله هنوز کامل بلد نیست اما اون یکی شاگردم از بچگی فارسی ام مادرش یادش داد الان ماشالله دوتا زبون بلده

وا کی گفته؟

میتونی بپرسی

من روز سنجش پسرم رفته بودم

مردِ اومده بود بچش ترکی فقط حرف میزد

متصدی اونجا گفت ما فارسی میپرسیم فارسی هم باید جواب بده وگرنه ردِ

گفت برو هر وقت فارسی تونس حرف بزنه،بیا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری