بچه هاتون فارسی مشکل دارن؟ من پسرم دو سالشه ترکی کامل صحبت می کنه کارتونای انگلیسی مثل کوکوملون پوکویو اوگی اوگی هم می بینه قشنگ کلماتشو تکرار می کنه و بعضی میوه ها و رنگارم به انگلیسی می گه ولی نگران مدرسه ام که فارسی مشکل نداشته باشه کانالای یاهست که کارتوناش اصلا خوب نیس چند بارم پویا گذاشتم براش انقدر کارتوناش مذهبی و خسته کننده اس حوصله اش سر رفت نگاه نکرد به نظرتون چجوری فارسی باهاش کار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مشکل داشتم وقتی کسی با بچم فارسی حرف میزد انگار لال بود گنگ نگا میکرد کارتون فارسی دانلود کردم روزی یه ساعت و بعدشم مهد رفت خودمم حرف میردم یاد گرفتت الان کامل
من یه شاگرد داشتم سه سالش بود انگلیسی بلد بود حرف بزنه فارسی نه
هی به مامانش گفتم تا سه سالشه فارسی بزار یادبگیره، الان کلاس اوله هنوز کامل بلد نیست اما اون یکی شاگردم از بچگی فارسی ام مادرش یادش داد الان ماشالله دوتا زبون بلده