2777
2789

کل نمازمو با گریه خوندم

چادرمو کشیدم روی صورت و زیارت عاشورامو هم خوندم

از شدت گریه یه جاهایی متنو نمیدیدم

مامانم منو به جنون رسونده

کاش خودکشی گناه کبیره نبود...من زندگیمو دوست دارم

من دلم روشنه به آينده ی خوب

حکمت خدا این بوده خب خدا خواسته دیگه

منکه همه زورمو زدم دیگه

مامانم میگه 

نمیدونی چه غمی دارم الان چه داغی گذاشتی رو دلم

میگم الهی من بمیرم تا بفهمی داغ يعني چی اصلا

روزگارمو سیاه کرده

بدبین و منفی نگر

خسته شدم 

خدایا تموم کن این روزا رو

همش به خاطر اینکه امسال پزشکی نمیارم و میخوام یکسال پشت کنکور بمونم❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر و مادر در جایگاهی نیستن ک بخوان این جوری بگن ن پدر و مادر یلکه هیج احدی حق فشار آوردن نداره درس بخون کنکور بده برای خودت برای آیندت اگر نشد راه دیگه برای پیشرقتت پیش بگیر برای این حرفا تره هم خورد نکن اصلا انگار نمیشنوی چی میگن

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

عزیزم پدر و مادر در جایگاهی نیستن ک بخوان این جوری بگن ن پدر و مادر یلکه هیج احدی حق فشار آوردن ندار ...

اصلا نمیتونم تو خونه راه برم

همش بهم بد نگاه میکنه

میگه حیف لقمه هایی که برات گرفتم موقع درس خوندنت

کنکور تموم شه تا اخر مرداد میرم خونه مادربزرگم

نمیتونم تحملش کنم

از زندگی سیر میکنه آدمو

اصلا نمیتونم تو خونه راه برمهمش بهم بد نگاه میکنهمیگه حیف لقمه هایی که برات گرفتم موقع درس خوندنتکنک ...

واقعا ب این چیزا اهمیت میدی ؟ 

میدونم الان میان اساتید نی نی سایت منو میخورن ولی مادرت وظیفش بوده ک لقمه بگیره وظیفش بوده شرایط خوب برات مهیا کنه پدرت هم وظیفش بوده ساپورت مالی کنه تو هم وظیفت بوده تا حد توانت بخونی دیگ نشده ک تقصیر تو نیس ول کن بابا اصن نگاش نکن ک بخوای نگاه بدشو ببینی یه مشت آدم سمی شدن پدر و مادرمون

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟