2777
2789

زیاد ازم سوال کردید قول داده بودم جواب بدم

اول پرسوالترین

بله این شغل کاملا قانونی هست

در سرتاسر جهان شغل  Research Assistant

پذیرفته شده هست چیزی مشکل هست و مجرمانه هست سرقت ادبی هست که مصادیق زیادی داره و جای بحثش اینجا نیست

سوال پر تکرار بعدی

درامدش چقدره؟  واقعا نمیشه براش رقم محدودی تعیین کرد من به عنوان مادر سه فرزند کوچیک 3 ساعت شب تایم میزارم حدودا و شاید 2 تا 2 ساعت هم در روز  حدودا 7 ساعت  در فصلهایی که پیک کاری هست بین 100 تا 200 تومن   در ماهایی دیگه نصف این مقدار

حالا سوال دیگه دارید بپرسید

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

من استادم میگفت این شغل رو زمانی انتخاب کنید که دانشجو‌اید 

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتما. منتها حتما باید دوره تحصیلات تکمیلی رد کرده باشید یا از ارشد و یا دکتری

شرایطش چجوری هست؟

دقیقا باید چیکار کرد؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

شرایطش چجوری هست؟دقیقا باید چیکار کرد؟

واقعا هیچ نقطه ای برا شروع جز علاقه و مهارت نمیشه گفت 

من مدتها برای دوستان و اقوام کمک کار پژوهشیشون بودم تا اینکه یکروز تصمیم گرفتم بابت خدمات هزینه دریافت کنم سال 91 بود و تازه فارغ التحصیل شده بودم حضورا رفتم میدون انقلاب چنتا مجموعه سر زدم تا برسم خونه چنتا کار برام فرستادن و اینطوری شروع شد  و بعدها مشتری های شخصی که راضی بودن تبدیل شدن به مشتری وفادار و معرفی به دوستان  و ...باقی ماجرا

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد