2777
2789

امشب ی مداح اوردن ساعت ۹ قراره از بوشهر بیاد برامون بخونه برامون چقد دوس داشتم تو این مراسم باشم  از عصر اماده شدم کل خانوادم رفتن اونجا جای من نبود که برم باهاشون تو ماشین 💔ایقد گریه کردم تنهایی توی خونه اصن براشون مهم هم نیود ک برم یا نه تنهام یا نه زنگ زدم تاکسی چقد میبره گفت ۱۳۰ همونم ندارم 💔بعضیا چ زندگیای خوبی دارن دلم گرفته واقعا چقد بی عدالتی 💔من حسرت میخوریم اجازه کار هم نداریم ک بریم کاز کنیم خدایا 😭

بیایین دردودل کنیم💔..شمام بگید از این لحظه هایی ک براتون پیش اومده 

😔کاش امام حسین خودش ب زندگی منم نگاه کنه

يا رب💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون 130 رو داشتی میرفتی 

من حاصرم برام کارت به کارت کنم تو به جاش برام دعا کنی 

خیلی گرفتارم خیییییلی🥹🥹🥹

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
اگه من پولو اون تاکسی رو برات بریزی میری دختر ؟توروخدا برو به خاطر خودت

قربونت برم🫂💚برات کلی دعا میکنم اگ رفتم نه عزیزم همینکه ایقد مهربونید خوشحالم میکنه😭💚

يا رب💚

اون 130 رو داشتی میرفتی من حاصرم برام کارت به کارت کنم تو به جاش برام دعا کنی خیلی گرفتارم خیییییلی� ...

ممنون عزیزدلم 🥺💗حالا منتظرم شاید یکی پیدا شه برم باهاش اگ داشتم میرفتم بیشتر دلگیرم ک نمیزارن حتی برم سرکار

يا رب💚

ممنون عزیزدلم 🥺💗حالا منتظرم شاید یکی پیدا شه برم باهاش اگ داشتم میرفتم بیشتر دلگیرم ک نمیزارن حتی ...

هر کسی ی دردی داره عزیزم جز تحمل کاریش نمیشه کرد تا خود خدا به دادمون برسه 

عزیزم تعارف نکردم شماره کارت بده برات کارت به کارت میکنم دل پاکی داره خدا به دلت نگاه کنه ایشالا. 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤