2777
2789

تابستون روزی ۷ ۸ ساعت درس بخونم به حرفم عمل کردم 

با یه تفاوت ریز که جای درسو با سریال عوض کردم 

خیلی خیلی ریز😂

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

این خودشم یه پیشرفت حساب میشه دیگه🤭😂

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤝🏻🤝🏻🤝🏻همچنین انگیزم کاملا مرد کاتم کردیم امروزم تولدمه یعنی الان برای تولدمم انگیزه ندارم چه برسه درس

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چت جی پی تی واسه من برنامه ریخته که سال دیگه باید دکتری بخونی

😂😂😂

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

حداقل ساعتش یکیه 😎

مهم اینه حداقل تابستونت بدون هیچ کاری نمیگذره😂

ولی جدا از شوخی درستو بخون

شب هم یه قسمت سریال ببین

روزی ۲۴ ساعت وقت داری

۶ ساعت خواب شب ۱ ساعت در روز 

۲ ساعت برای غذا خوردن

میشه ۹ ساعت یعنی الان ۱۵ ساعت وقت داری به فرض ۵ ساعتشم میگیری الکی ول میچرخی و استراحت میکنی. میمونه ۱۰ ساعت دیگه

میبینی؟ هم میشه درس خوند و هم خوش گذروند

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍