2777
2789
عنوان

دستم نمک نداره

77 بازدید | 5 پست

به هرکی خوبی کردم بدی دیدم 

این واقعیت رو حتی نزدیکترین آدمای زندگیم هم اعتراف کردن که دستم نمک نداره واقعا خسته ام از آدمای این دنیا

کاش میشد برم یه جایی که هیچکسو نشناسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستِ نمک ( ارتباط با پاقدم هم داره 

* خوش قدم ( دستش نمک داره و خوبیاش هم به چشم میاد ) 

* خنثی قدم ( میانه س ) 

* بد قدم ( دستش نمک نداره و خوبباش هم به چشم نمیاد ) 

پاقدمِ نام : اینطور به دست میاد ( اسم مستعار شخص و اسم مستعار پدرش : خوش قدم ؛؛؛ یا خنثی قدم ؛؛؛ یا بد قدم 

و قابل تغییره : چون ملاک اسم مستعار هست ممکنه قابل تغییر بشه مثلاً من اسم من الهه س ( صدای الاه میده [ در الهه ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای کسره {  ِ  } میده پس الهه صداب الاهِ میده { الاه } ، و اسم بابام مثلا خسرو هست ( صدای خسرُ میده { خسر } 

الاه فرزند خسر : خنثی قدم 

بعد مثلا خسرو رفته مشهد اسمشو اطرافیان صدا میزنن مش خسرو 

الاه فرزند مش خسرُ ( مش خسر ) : بد قدم [ الهه شده بد قدم ] 

این که پاقدم بود 

مبحث : ارتعاش نام 

(( برنامه ی : علم اسامی 

و یا برنامه ی : نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام )) 

تو بازار هست من نصب کردم [ ولی اینروزا نتیجه رو نمیاره یا دیر میاره به خاطر تضعیف نت ] 

اسم مستعار شخص و اسم مستعار والدین : شخص و مادرش { ۴ دسته و مدار اصلی و ۳ تا طبقه اش : ۴×۳ = ۱۲ (( ۱۲ تا : 

۱ : دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی 

۲ : دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی 

.

.

.

۱۲ : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر 

و پاقدم نام : خوش قدم 

خنثی قدم 

بد قدم 

مثلاً : اشرافی ، عالی ، خوش قدم