2777
2789
عنوان

یکی دوسم داره که

174 بازدید | 18 پست

من دوسش ندارم😔

از لحاظ خوبه شغلی ، مالی، ادب و اخلاق

فقط قیافش به دلم نمیشینه اصلا

از طرفی هم شناخت زیادی ازش ندارم ایشون میگه یه مدت باهم آشنابشیم بعد خانواده هارا درجریان بزاریم ولی من یه مشکلی تو خانوادم هست که چون شناخت کامل از ایشون ندارم نمیتونم ایشونو در جریان بزارم

از طرفی هم قیافش به دلم نمیشینه

امروز بهش گفتم تلفنی ارتباط نداشته باشیم اگه میخوای باید تحقیق باشه بعد جلو بیای . هم شما از من و هم من از شما

ولی تاگفتم تلفنی ارتباط نداشته باشیم بغظ گلوشو گرفت

نمیدونم چکار کنم

به راهنماییتون احتیاج دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم دل بشکنم

بنظرم پسر عاشق باشه همه چیز حل میشه ولی باز تصمیم خودتونه باید ب دل تون بشینه ولی بلاخره یا باید اوکی بدید یا بگید نه نمیشه نه بگید نه نه بگید اره مابین نداریم ک خوب فکر کنید تصمیم بگیرید

چرا

بجز بدبختی هیچی نداره،اینو کسی داره بهت میگه که یه شوهر خوب کرده ،دختر برو دنبال پیشرفت و تفریح و خوش گذرونیت ،مگه مغز خر خوردی شوهر کنی...دلت واسه مرد جماعت نسوزه...همه اینایی که تو نی نی سایت میبینی شوهرشون بچه ننه است،یا خواهرشو به زنش ترجیح میده،یا هرچی داره خرج خانوادش میکنه...اینا همه شون یه روز پاسه اینکه زنشون بهشون بره بگه گریه کردن،نمونش شوهر خودم