2777
2789

چرا تو بیشتر دعواها، زن باید مقصر باشه؟ 

واقعاً همیشه تقصیر اونه؟
توی خیلی از رابطه‌ها، وقتی دعوایی پیش میاد یا تنشی هست، خیلی راحت همه چی می‌افته گردن زن.
انگار یه الگوی پنهان وجود داره که هر مشکلی پیش بیاد، اول باید دنبال اشتباه زن بگردن.
اون باید بیشتر درک کنه،

اون باید سکوت کنه، 

اون باید خودش رو کنترل کنه…
ولی مرد چی؟ 

آیا اون همیشه حق داره؟ همیشه بی‌تقصیره؟

راستش گاهی این مقصر دونستنِ همیشگیِ زن، یه جور فرار از مسئولیتِ مردونه‌ست.
یه جور انداختن بار احساسی رابطه، روی دوش یکی دیگه…
و خب بعضی زن‌ها هم (ناخواسته) این نقش رو می‌پذیرن. چون از کودکی یاد گرفتن که برای حفظ رابطه، باید خودشونو مقصر بدونن، حتی وقتی مقصر نیستن! و گاهی اصلا الگویی نیست که بخوان از روی اون ، بدونن که واقعا مقصر نیستن.

مادر خانواده از بچگی یاد داه که وقتی باباتون میاد شلوغ نکنین چون خسته ست، 

با کنترل تلویزیون بازی نکنین چون اعصاب باباتون خرد میشه،

جوابش رو ندین چون ناراحت میشه، و ...

و بچه ( دخترها) به سکوت مادر و حق داشتن پدر نگاه می کنه و رفته رفته با همین رفتار بزرگ می شه.

دیگه روزهای بچگی یادش میره ولی ضمیر ناخودآگاه ش هیچ چیزی رو فراموش نمی کنه. مو به مو ذخیره می کنه و اونا رو میاره توی زندگی ش.

بطور کلی من فکر می‌کنم این نگاه، ریشه‌ش توی یه سری باورهای ناخودآگاهه که نه مرد حواسش بهش هست، نه زن…

و همین باعث میشه دعواهای تکراری، با نتیجه‌های تکراری، تکرار بشه.

شما چی فکر می‌کنین؟
واقعاً همیشه زن مقصره؟
یا این یه بازی نادیدنیه که هر دو طرف گرفتارشن؟

آیا وقتش نیست برای این مشکل راهکاری پیدا بشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اکثر خانم ها دستشون به هیچ جا بند نیستتعدادمونم کم نیستپشتیبان نداشتن خیلی سخته

دقیقا

وقتی پشت خالی باشه، وقتی کسی نباشه که بفهمت یا ازت دفاع کنه، آدم کم‌کم یاد می‌گیره سکوت کنه حتی وقتی مقصر نیست.
انگار یه جایی توی ناخودآگاه آدم حک میشه که تو باید کوتاه بیای تا رابطه خراب نشه.

ولی همیشه هم این‌طوری نمیمونه…
خیلی وقتا فقط با تغییر اون باورای ریشه‌دار توی ذهن، می‌شه آروم‌آروم از این چرخه بیرون اومد.
سخته، ولی شدنیه…

مخصوصاً اگه اول خودمون با خودمون رفیق‌تر بشیم.

ممنون که نظرتون رو که نظر خیلی از خانم هاست با ما به اشتراک گذاشتید

میترسم از بس اینروزا فکر میکنم سرم منفجر بشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

من برعکس شو زیاد دیدم که اتفاقاً مرد رو مقصر می دونند! در حالی که واقعاً زن مقصر بوده.

ممنون از شما

امیدوارم به جایی برسه که دیگه چنین موضوعاتی اصلا عنوان نشه.

چه برای آقا و چه برای خانم