2777
2789
عنوان

جمله ی زنی که خرج نداره ارج نداره رو به معنای واقعی درک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشاءالله به این مامانتون🤍🤌🏻😎خدا حفظش کنه براتون

قربونت🫱🏻‍🫲🏼🙂‍↔️

عهد بستم تو ازدواجمم تنهایی تصمیم نگیرم مامانم پر از تجربس🙂‍↔️

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

حالا یه سری پیک می پیدا شدن تو همین نی نی سایت میگن زن شاغل باشه پول هم تو زندگی بیاره و خرجی از شوه ...

اگه شوهر آدم حسابی باشه و اهل کار کردن ولی درآمدش کم باشه هیچ عیبی نداره زن کمک خرج بشه

ولی تجربه نشون داده اکثر مردها بی لیاقت هستن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اگه شوهر آدم حسابی باشه و اهل کار کردن ولی درآمدش کم باشه هیچ عیبی نداره زن کمک خرج بشهولی تجربه نشو ...

واقعا بی لیاقتن🙃

بهش گفتم من خرج نمیکنم که جمع کنی میگه میخاستی خرج کنی 

خیلی بی شرفن🙃

اگه شوهر آدم حسابی باشه و اهل کار کردن ولی درآمدش کم باشه هیچ عیبی نداره زن کمک خرج بشهولی تجربه نشو ...

بله ولی اون پیک می هایی که من تو نی نی سایت دیدم اصلا حال ادم به هم میخوره ازشون

دختره میگفت 35 سالمه رفتم به پسر 25 ساله درخواست ازدواج دادم و گفتم خرجی هم نمیخوام خودمم پول میارم تو زندگی خونه و ماشین هم دارم از تو نمیخوام!! تازه میگفت پسره کار درست و حسابی هم نداره 

زن کمک خزج بشه ک شوهر بتونه راخت تر به خانوادش خرجی بده؟؟

شما باید ازش پول بگیری حالا خرج نکن ولی پول بگیر دست خودت باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این جمله رو وقتی درک کردم که یکی از پسرای فامیل تو طرفداری من از زنش گفت خرم هرجا ببندی همونجا می‌سازه میمونه😐

دور از حضور خانمهای عزیز

می‌گفت ینی اگه ارزش داشت تو اون وضع نمیموندو زندگی نمیکرد

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

این جمله رو وقتی درک کردم که یکی از پسرای فامیل تو طرفداری من از زنش گفت خرم هرجا ببندی همونجا می‌سا ...

واقعا لیاقت ندارن تا قرون آخر پولشو باید بگیرم خودشم لنگ من باشه که از من نزنه خرج ننه باباش کنه 

واقعا لیاقت ندارن تا قرون آخر پولشو باید بگیرم خودشم لنگ من باشه که از من نزنه خرج ننه باباش کنه

همین مرده رفته زن دوم گرفته داره واسه اون خرج می‌کنه واسش خونه ماشین خریده 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

همین مرده رفته زن دوم گرفته داره واسه اون خرج می‌کنه واسش خونه ماشین خریده

بعد برگشته میگه برو سر کار برو سرکار اره برم کار کنم که همون یه ذره ام خرجم نکنه قشنگ خرج مامان باباش کنه