2777
2789
عنوان

بچه ها من نمیدونم دارم چیکار میکنم

117 بازدید | 20 پست

فقط میخورم میخوابم . چون کاری ندارم انجام بدم همش فکرای قدیما رو میکنم از خودم بدم میاد  کم کم دارم به افسردگی نزدیک میشم. چه غلطی بکنم هیچ انگیزه ای ندارم حالم بده خدایی

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

به فکر چیزای خوب باش نماز اول وقت بخون برای زندگیت و هدف هایی که داشتی یا آرزو هایی که داری تلاش کن و خودتو تو محیط های جدید بزار

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به فکر چیزای خوب باش نماز اول وقت بخون برای زندگیت و هدف هایی که داشتی یا آرزو هایی که داری تلاش کن ...

آخه چجوری تلاش کنم نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در چ مرحله ای هستی؟

دانشجو؟ شاغل ؟ مجرد ؟ متاهل

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

فقط از خونه برو بیرون اثرات زیاد خونه موندن و نشخوار فکریه

آره آخه رفتم بیرون چیکار کنم. خسته شدم از بس دوچرخه سواری کردم

آخه چجوری تلاش کنم نمیدونم

قدم قدم تلاش کن ک بعد بدو بدو برو  مثلا آرزو داری دکتر کتاب هارو بردار بیار بخون کم کم برو جلو

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

قدم قدم تلاش کن ک بعد بدو بدو برو مثلا آرزو داری دکتر کتاب هارو بردار بیار بخون کم کم برو جلو

رشته انسانی میرم میخوام حقوق بخونم . کتاب بخونم در موردش؟

با دوستات برو تنهایی بیرون رفتن برا ریکاوری اتفاقا خیلیم خوبه اما برا تفریح نه

آره این برای یک روز خوبه باز بقیه روز ها بیکارم

رشته انسانی میرم میخوام حقوق بخونم . کتاب بخونم در موردش؟

آره عالیه برو دنبال منابعش اونارو بیشتر بخون یا درصد های مربوط به کنکورتو بیشتر بخون . دوتا سریال معرفی می کنم کره این دوست داشتی ببین یکی دانشکده حقوق . یکی هم وکیل وو عجیب غریب اطلاعات حقوقی جالبی رو به من داد سریالش هم جالبه