فقط میخورم میخوابم . چون کاری ندارم انجام بدم همش فکرای قدیما رو میکنم از خودم بدم میاد کم کم دارم به افسردگی نزدیک میشم. چه غلطی بکنم هیچ انگیزه ای ندارم حالم بده خدایی
من بگم الان کتاب بخون فیلم ببین ریکاوری کن به خودت برس اینا تا یه حدی حالتو خوب میکنه و باعث میشه خودتو بشناسی اما تا از خونه بیرون نری ۵۰ درصد قضیه حل نشدس
هیچی جای بیرون رفتن و تو اجتماع بودنو نمیگیره من بگم الان کتاب بخون فیلم ببین ریکاوری کن به خودت برس ...
برادرم گیر میده اینقد سکوت کردم تا دعوا نشه انگار لال شدم فقط اینجا حرف میزنم ۲۴ساعته اروم ی گوشم یا کار خونه اشپزی میکنم حتی ی وعده غذا میخورم تا کمتر حس اضافه بودن کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم وضعیت تو رو دارم متاسفانهاینطور که مشخصه انگار دارن بزور خرج ادمو میدن ، اگه امکانشو داری برو حر ...
ی کلمه بخوایم حرف بزنیم دعوا و کتکه برا همین سکوت میکنم همیشه هرچی فحش بده هرچی بگه ی کلمه حرف نمیگم قبلا میگفتم و کتک میخوردم الان دیگ ساکتم چون نمیخوام ادامه دار باشه حرفاش طعنه هاش
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .