2777
2789
عنوان

خانمایی که با بچه جدا شدین میشه راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 53 پست

راستی منم خیانت دیدم بارها

یکبار عکساشو با دختره اورد نشونم داد و میخندید 

میگفت ببین بسوز

ببین چقدر خوشگلتره جوونتره قدش بلندتره موهاشو بیین تا کمرشه لاغره ....

کتک زده . چقو زیر گلوم گذاشته

تهدید به تجاوز و پخش کردن فیلمم بخاطر مهریه کرده

هر بلایی که فکرشو کنی این مرد سر من اورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران زندگی میکنین یا شهرستان دیگ هسین اگ تو تهرانی اکثر مردا تهرانی همین مدلی هستن خیلی خودشیفته و ...

چرا اینجوری ان خ هم بددهن بهش گفتم دوستم گفت سرکارت بزارم گفت انقدر ک - س مثل دوستت کردیم ما 🤕

یک عدد چپی 

استارتر اشکال شما هم همون اولیه بنظرم اگه خودشیفته بود میخواست احساس خوب و جذابیت نداشته باشی پست میزد بعد اونجا که خلا وجود داره دگ زن و شوهر عاطفه و احساسشون هم کم میشه بهم و چیزای دیگه تبعات اونه

یک عدد چپی 

دقیقااااا مثل زالو باید تا اخرین قطره بمکندقیقاااا هر وقت واسه طلاق جدی میشم و سرمو میندازم پایین زن ...

دختر چه هنر قشنگی دارییییییی

من عاشق طراحی لباس بچه ها و دوخت هستم

خیلی عالیه خیلی

از پینترست ایده دربیار

حتما میتونی چرا که نه! 

این افراد هزاران شگرد دارن! متاسفانه بخاطر محیطی که توش بزرگ شدنه! اینا هم یه جورایی قربانی ن ولی قربانی های خیلی خطرناک..

خیلی خوبه که تو حداقل میدونی مشکل چیه من روزها با خودم کلنجار میرفتم که چرا؟.. منی که آرزوی خیلی ها بودم تو دانشگاه من شاگرد اول دانشگاه دولتی بودم تو ارشد! منی که انقدر خواستنی بودم چرا به چشم این بشر نمیام؟ چرا هیچ وقت این آدم از من راضی نیست؟... چرا هیچ وقت نیومده بغلم کنه؟ نوازشم کنه؟ بوسم کنه؟ خلاصه ی زندگی با این آدما: تهدید، تحقیر، توهین.. والسلام. 

عزیزم من این حرفا رو به مادرم بزنم درک نمیکنه فقط کسی میتونه درک کنه که خودش تو زندگی با این آدم ها بوده! قدر جوونیت و سلامتیت و دختر گلت رو بدون 

قوی باش.. محکم! دیگه کسی حق نداره اذیتت کنه....

برات بهترین ها رو آرزو دارم 🫂♥️

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

راستی منم خیانت دیدم بارهایکبار عکساشو با دختره اورد نشونم داد و میخندید میگفت ببین بسوزببین چقدر خو ...

وای من اینو الان خوندم.......💔😭

یک درصد یک درصد شک نکن..

نذار دخترت فکر کنه هرکسی میتونه این اذیت ها رو ببینه و دم نزنه! الگوی دخترت باش! بعدها دخترت خدای نکرده خدای نکرده شوهر بد داشته باشه مثلدتو تحمل کنه! میتونی طاقت بیاری یک مورد ازین چیزایی که دیدی رو دخترت ببینه خدای نکرده ؟.... بهش استقلال، عزت نفس یاد بده.. نباید نباید نباید کسی با آدم مثل حیوان رفتار کنه. الهی که چی کشیدی... ولی نگران نباش یه روزایی میاد اینا همش یادت میره اینا میشه یه زخم کهنه... مبهم و کمرنگ

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

جونتو بردار فرار کن خیانته به دخترت موندن

ممنون ک اینجوری میگید بهم

خودم همش فکر میکردم در حق دخترم ظلم میکنم با طلاق

میگفتم خودم بسوزم بسازم عیبی نداره

بچم اسیب نبینه

ولی با حرفای شما فهمیدم جدا شدن درستترین کاره

مطمنن دخترمم بزرگ بشه درک میکنه و حق میده بهم

اینقدر زندگیم جهنمی بوده . زندگی واقعی رفته

حق دختر من تو این جهنم موندن نیست 🥲

خوب الان شوهرت دارایی داره که بخوای ازش به عنوان مهریه بگیزی ؟

نه هیچیییی

ی ادم اس و پاس

همین سرکارم که میره میگه شما برید منم میرم خونه بابام میخورم و میخوابم و دیگ کار نمیکنم

میگه بخاطر شما دارم حمالی میکنم !

ممنون ک اینجوری میگید بهمخودم همش فکر میکردم در حق دخترم ظلم میکنم با طلاقمیگفتم خودم بسوزم بسازم عی ...

عزیزم زندگی پرتنش روان بچه رو بهم میریزه در حدی که با هزاران تراپی مثل قبل نشه لطفا بخاطر بچه هم که شده قوی باش و طلاق بگیر و زندگی تازه با دخترت بساز

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

دختر چه هنر قشنگی داریییییییمن عاشق طراحی لباس بچه ها و دوخت هستمخیلی عالیه خیلیاز پینترست ایده دربی ...

اره خیلی بین چند تا شغل مونده بودم

و خیلیییی دو دوتاچارتا کردم

اخرش گفتم همین خیاطی تو خونه و فروش انلاین برای من بهترینه

تو خونه ام پیش دخترمم کارمم میکنم . خدا بخواد هم امید دارم پیجم رشد کنه چون قبلا هم تجربشو دارم

کلی عکس لباس تو گوشیمه که بدوزم انشالله 

امیدوارم بگیره کارم ❤️

منم زود نفهمیدم . ۱۴ ساله عمرمو حرومش کردم

من چند سال اخیر خیلی خودمو با کار سرگرم کرده بودم تا دردم یادم بره. الان یکسال و نیمه بیکار تو خونه ام . یکسال و نیمه هنوز دارم دو دوتاچارتا میکنم ذهنمو جمع کنم ! 

همین چند ماه پیش داشتم تو نی نی سایت حرف میزدم

یکی از کاربرا گفت شوهرت خودشیفته است . رفتم تحقیق کردم و خوندم و دیدم بعله... روانیه شوهرم

خواهرشم شوهرش طلاقش داد با دوتا بچه