2777
2789
عنوان

خانمایی که با بچه جدا شدین میشه راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 53 پست
دختر چه هنر قشنگی داریییییییمن عاشق طراحی لباس بچه ها و دوخت هستمخیلی عالیه خیلیاز پینترست ایده دربی ...

واییییی دقیقا

اینم هیچ وقت به من دست نزده

شب عروسیمون رفتم تو بغلش 

خدا شاهده داد زد سرم پسم زد

گفت ولم کن

فکر کردم ناز داره

بعد پاشد داد و هوار کرد گفت ولم کن اه 

رفت تو اتاق درم بست تا صبح 🥲

منو با لباس عروس تنها گذاشت

بعد زایمانمم ک اومدم خونه. ۸ و ۹ شب بود رسیدیم خونه

حتی بهم شام نداد . نگفت گشنه ای تشنه ای

سزارینی هم بودم.تو ای سی یو بودم خودم حالم بد بود

منو با نوزاد گذاشت تو پذیرایی و رفت در اتاقو بست خوابید

و منی که دو روز بود غذا نخورده بودم تا صبح با بچه دو کیلویی تو بغلم ...با بخیه سزارین ...

وااای

راست میگی هیچ کسی نمیتونه درک کنه . شوهرت بغلت نکنه . نوازشت نکنه . نخوادت یعنی چی

همش باهات با تحقیر و کوچیک کردن حرف بزنه یعنی چی....

وای من اینو الان خوندم.......💔😭یک درصد یک درصد شک نکن..نذار دخترت فکر کنه هرکسی میتونه این اذیت ها ...

راست میگی

تا حالا به این فکر نکرده بودم

وایییی اگر مردی با دخترم حتی یک هزارم کارایی ک شوهرم باهام کرد رو کنه

خونش حلاله

طلاق دخترمو میگیرم

مگه بچمو از سر راه اوردم که بدم به یه اشغال

قلبم درد اومد حتی از تصورش🥲

مثال خوبی زدی ...

برای اینکه عزمم رو حزم کنم واسه طلاق

شوهر من اینقدر تو دهنم زده خون بیاد...

من مرده باشم کسی با بچم اینکارارو کنه...

من مادر نداشتم تونستن تو سرم بزنن

ولی حالا دیگه جلوشو میگیرم

راست میگید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی به چیزه برام گنگه و جای سواله با وجود همچین رفتارایی با خودت و دخترت چرا فکر نیکنی اگه جدا بشی ممکنه دخترت آسیب ببینه؟

دخترت خیلی باباشو دوست داره؟خیلی بهش وابسته است؟

ممنون ک اینجوری میگید بهمخودم همش فکر میکردم در حق دخترم ظلم میکنم با طلاقمیگفتم خودم بسوزم بسازم عی ...

عزیزم من خودم دوتا بچه دارم میفهممت 

بیمار روانی درست بشو نیست

خودتو بچتم بیمار میکنه

جونتو بردار برو 

دخترتم بزرگ‌شه میفهمه چرا رفتی چه بسا الانم موافق رفتنتون باشه

مامان دوتا گل پسر

عزیزم من خودم دوتا بچه دارم میفهممت بیمار روانی درست بشو نیستخودتو بچتم بیمار میکنهجونتو بردار برو د ...

اره همینطوره...

من از اولش میدونستم مشکل داره

فکر میکردم درست میشه

ولی اون درست نشد . من نابود شدم

ولی به چیزه برام گنگه و جای سواله با وجود همچین رفتارایی با خودت و دخترت چرا فکر نیکنی اگه جدا بشی م ...

سوال خوبیه . کلی به فکر رفتم که واقعا چرا . مرسی از این سوالت .به چند دلیل و علت

اولیش اینه که چون مدت طولانی ، ۱۴ سال ، کنار این مرد بودم . زندگی واقعی یادم رفته ! یادم رفته میه تو عشق و احترام و مهربونی و بدون استرس و اضطراب زندگی کرد . بدون اینکه کسی باهات بد رفتاری کنه و دشمنت باشه و بخواد در هر لحظه حالتو خراب کنه و ... زندگی واقعی یادم رفته واقعا ... تو افسردگی و مه مغزی و فرکانس پایینم 

دوم اینکه من هیچ کسیو ندارم . پدر مادر . پشتوانه . دوست رفیق . هیچ کسو ندارم و به معنای واقعی تنهام و بعد از طلاق فقط منم و یه دختربچه . گاهی فکر میکنم اگر من جدا بشم و بعدش بمیرم بچه ام چی میشه . چون احتمالا باباشم میره دوباره زن میگیره و میره دنبال دنیای خودش. یا مثلا اگر مریض بشم . پیر بشم و ...

سوم اینکه خیلی میترسم که پدر بچمو با طلاقم ازش بگیرم . اصلا من از پایه و اساس موافق اصالت و خانواده داشتنم . اصلا دوست ندارم بچه ام بچه طلاق میشد و مادرم و دوست داشتم بچم رو تو بهترین شرایطها بزرگ کنم . به هر حال پدرشه . هرچی هم باشه 

مثلا میترسم بچم حسرت بخوره چرا پدر و مادرم باهم سر سفره نمیشینن و چرا بقیه باهمن و ما دوتاییم و .... اصلا میگم کاش میمردم و این بچه طلاق شدنو واسه بچم نمیدیدم . خیلی هم تلاش کردم واسه حفظ زندگیم . گفتم من نابود بشم . ولی بچم تو خانواده باشه . خیلی با شوهرم حرف زدم . امید داشتم معجزه بشه و درست بشه یروزی ... ولی الان به نقطه ای رسیدم که دیگه میدونم این زندگی درست نمیشه و خودمو میبینم که نابود شدم . میگم با خاک سیاه یکسان شدم اصلا اغراق نیست . حس میکنم بوی مرگ میدم ! کلی مریضی جسمی و روحی و روانی گرفتم بخاطر فشارهای زیادی ک تحمل کردم و الان میبینم بچم خانواده دار که نمیتونه باشه که هیچی

یه مادر داغون هم داره که اگر همینجوری این روند پیش بره و جلوشو نگیرم . احتمال مردنم و یتیم شدن بچمم هست.

و حالا اینارو که میبینم داره کم کم ترسم میریزه و میفهمم و میگم عیبی نداره بچم بچه طلاق بشه

اینجوری حداقل دوتایی تو ارامش زندگی میکنیم

ولی اگر بمونم احتمالا بچم باید با پدر روانی و مادر از پادراومده و مریض زندگی کنه و این زندگی براش بدتره و مطمنن با من تو تنهایی زندگی کنه بهتره

یعنی انتخاب بین بد و بدتر ...

سوال خوبیه . کلی به فکر رفتم که واقعا چرا . مرسی از این سوالت .به چند دلیل و علتاولیش اینه که چون مد ...

خدا کمکت کنه انشالله،

حق داری بی این چیزایی که گفتی فکر کنی،نشون میده خیلی عاقل هستی و همه جوانب و در نظر میگیری