2777
2789
عنوان

خانمایی که با بچه جدا شدین میشه راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 53 پست
واقعیت اینه که از خودشیفته هیچ جوره نمیشه رها شد ب نظر من الان دیگه چاره ای نداری جز اینکه صبر کنی ت ...

دقیقا همینه

میترسم تو خونه اش کار کنم پول جمع کنم موقع طلاق ب اسم هبه ازم بگیره

یا هزار جور تهدیدم کنه ک بنامش بزنم

یا هرچی

حتی طلاقم نمیده تا خودم به ستوه بیام جونمو بردارم و برم تا از مهریه و همه چیم بگذرم

از خداشه طلاقم بده 

و مطمنم برنمیگرده بچشم ببینه

و ترسم از همینه که بمونم اینجوری بچم پدر روانیشو داره

طلاق بگیرم سال ب سال نمیاد ببینه بچه چه شکلی شده

دقیقا همینهمیترسم تو خونه اش کار کنم پول جمع کنم موقع طلاق ب اسم هبه ازم بگیرهیا هزار جور تهدیدم کنه ...

فقط فرار کن جون خودت و بچه ت. و بردار و برو اصلا مهم نیست خودش بزرگ میشه و میفهمه بهترین کارو کردی 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سرکار میرفتم همهههه پولمو همیشه ازم گرفته

یا دستی گرفته ازم

یا جوری تو فشار مالی قرارم داده تا مطمن بشه کل پولم خرج شده و دیگ نیست

کارت پولش هم دستمه . ولی هزار تومن رو باید جواب پس بدم چی خریدم . یا خدا نکنه یه چیزی گرون شده باشه باید ثابت کنم بابا گرون شده بود من پولو ندزدیم واسه خودم

خیلی حواسش هست که نزاره من هزار تومن حتی پول جمع کنم

اصلا نمیفهمم چه مغزی داره این ادم

زندگی کردن درس خیلی راحتتر از این دودره بازیو مکر و حیله گریه...

مردم ارزوشونه زن خوشحال و شاد و اروم داشته باشن که با بچه مهربونی کنه

این اگر من و بچم خوشحال باشیم میسوزه

الان ک تابستونه و منو دخترم صبح ها میخوابیم و دیرتر بیدار میشیم این اتیش میگیره و میگه خوش به حالتون خوابیدبن .یکی براتون مفت مفت میاره میخورین 

پس یکی بالاخره منو فهمیدمیتونی درکم کنی چجوری با کارای ریز ریزش جوری حرصم میده که میخوام سکته کنم؟ ا ...

دکتر زهره نوری تو اینستاگرام بزن پیجش رو بیاد بشین پای حرفاش و ببین با چه موجودی ما طرف بودیم...

اله شیرزادخان مددکاره خودش شوهرش نارسیست بوده و جدا شده خیلی راهکارهای خوبی میدن ایشون هم یوتیوب و پیج داره. دکتر هلاکویی تو پادکست ۱۲ شخصیت ناسالم ۶۰مورد از ویژگی های این روانی ها رو میگه اکس من ۵۵موردش رو شدید داشت....

این افراد فاقد هرگونه همدلی و درک و همدردی هستن....من فاصله گرفتم کم کم داره بلاهایی ک سر من می‌آورد یادم میره. میفهمم چی میگه ۲تا سرویس طلای منو گرفت.. مهریه منو نداد من فقط گفتم برو گمشو از زندگیم.... حال بهم زن ترین آدمان تا وقتی کنار این مدل آدمایی هرگز نمیتونی پیشرفت کنی در بهترین حالت درجا میزنی ‌.. فریز میشی! چون مدام در استرسی.. هیچ امنیتی نداری هیچ عشقی نمیگیری.من از گل های خونه م عشق میگرفتم ازین آدم نه‌.. 

نهایت سواستفاده گری‌..

نهایت حیله‌گری.

نهایت خباثت

ولی چهره ای بسیار خوب از خودشون پیش بقیه می سازن

حرف ما رو کسی جز تراپیست حرفه ای باور نمیکنه!

متخصص در بازی دادن

بازی روانی راه انداختن...

خودت رو نجات بده

بعد ۳۰سال جسم و روح بیمار میشه! 

دچار سندرم استکهلم میشی! دیگه سخته بیرون اومدن.. دخترت تمام دردایی که داری میکشی رو متوجه ست

مطمئن باش بیرون بیای حال جفتتون خوب میشه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

فقط فرار کن جون خودت و بچه ت. و بردار و برو اصلا مهم نیست خودش بزرگ میشه و میفهمه بهترین کارو کردی

یعنی بچم بزرگ بشه حق رو به من میده ؟😞😞😞

من همه دردم بچمه 

وگرنه واسه طلاق مطمنم

میگم نکنه بچمو بدبخت کنم با دستای خودم

من یکبار اشتباه کردم و این مرد بچه دار شدم و بچمو بدبخت کردم با این پدر

میترسم حالا با طلاق یبار دیگه به بچم ظلم کنم و بدبختش کنم

دکتر زهره نوری تو اینستاگرام بزن پیجش رو بیاد بشین پای حرفاش و ببین با چه موجودی ما طرف بودیم...اله ...

باشه حتما میبینم

دقیقا همینه به خدا این هیچ درکی نداره . سر منو میکوبید تو دیوار . کتکم میزد . میگفت نکن . دردم میاد😞

یا بهش میگم ببین حالمو . اشکمو . چرا دلت نمیسوزه . جی از جونم میخوای . ولی بخدا نمیفهمه . انگاری انسان نیست

میترسم بچمم تو محیط تنش زا بمونه دور از جونش مشکل روان پیدا کنه

من خودمم تو خانواده مشکل دار بودم . ولی اسیبهام واسه خودم بود . هیچ وقت نخواستم ب کسی اسیب بزنم . و به شدت دنبال زندگی خوب بودم 

دقیقا نمیتونم پیشرفت کنم

درجا هم یه زمانی میزدم و تا تونستم خودمو سرپا نگه داشتم

الان نابودم افسردگی تمام وجودمو گرفته

دقیقا انگاری تمام وجودم یخ زده . بی حسم به همه چی

دقیقا از همه چی میترسم . همش دلهره دارم

وای با خوندن حرفات بغضم ترکید

ببین دقیقا تک تک چیزایی که میگی منم چشیدم

حس اینکه داره ازم سواستفاده میکنه

همش بازیم میده و میدونم ته دلش بهم ساده لوحیم و زرنگیه خودش میخنده

و دقیقا مکار و حیله گر

یعنی هیچکسییییی باور نمیکنه این ادم با زنش اینکارارو میکنه

دکتر زهره نوری تو اینستاگرام بزن پیجش رو بیاد بشین پای حرفاش و ببین با چه موجودی ما طرف بودیم...اله ...

وای چقدر حرفات به دلم نشست دختر

چقدر قشنگ گفتی

بعد از سالها حس کردم یکی داره میفهمه منو

بخدا گاهی فکر میکنم من دیوونه شدم که هیچکسی نمیفهمه حرفامو

راست میگی بیرون بیام واسه بچمم بهتره

ایشالا بچمم بزرگ بشه درک کنه و حق رو به من بده و بگه مامان کار درستی کردی

من خرد میشم اگر بچم بگه مامان چرا نموندی بخاطر من

یعنی بچمم حقو ب من میده خدایا

راست میگی بیرون بیام واسه بچمم بهترهایشالا بچمم بزرگ بشه درک کنه و حق رو به من بده و بگه مامان کار د ...

عزیز دلم من با پوست و استخونم میفهمم حالت رو..

من حتی موقع جدایی هم مشکل روانی و اختلالش رو نمیدونستم فقط میدونستم باید فرار کنم تو. این ۲سال انقدر خوندم و شنیدم متوجه شدم چی بود داستان این آدم... گلم دختر زیبا ... شما لیاقتت یک زندگی آروم هم دخترت.. مطمئن باش دخترت متوجه میشه .. خیلی بهتر و بیشتر از چیزی که فکر میکنی...حالا شما اوضاع مالی خودت چطوره؟ میدونی که اینا اصلا نباید از پس انداز و.. تو خبر داشته باشن! پول جمع کن طلا بخر پنهانی.. به اینکه بعد جدایی چیکار میخوای بکنی فکر کن.. بعد طلاق من ذره ای پشیمان نشدم ذره ای دلم تنگ نشد ذره ای گریه نکردم! فقط گاهی به حال خودم ک میتونستم بهترین زندگی رو داشته باشم و تنها بودم گریه میکردم.. کاربری قبلیم رو گاها میخونم تو زندگی با اون آدم بودم! ریچل_گرین۷۱ بخون اون منم.... همیشه مستاصل همیشه تنها‌‌....... آخ قلبم.... توام حالت خوب میشه‌.. مطمئن باش

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

الان رابطه ش با پدرش چطوره والا دخترا بیشتر مادر درک می‌کنم نگران نباش

شوهر من صبحا ما خوابیم میره

وقتایی ک دخترم مهد میرفت هم جیگرشو خون میکرد

با داد و هوار ک دیر شده بیدارش میکرد

صبحانه نمیذاشت بخوره میگفت دیر شده

تا خود مهد هم سر بچم غر میزد که بدو دیر شد و فحش

اینارو دخترم ظهرها ک من میرفتم دنبالش میگفت ک مامان خودت منو بیار صبحا که همین کارم کردم اخرش

شبا هم دیر میاد خونه

بازی کردنش هم جنگ و دعواست

حرص بچه رو درمیاره میخنده

کشتی میگیره بچه جیغ میزنه این میخنده

پارک میریم مثلا میره تابش بده اینقدر محکم تاب میده که از اون بیشتر دیگه نمیشه و بارها گفتم چرا اینکارو میکنی . چرا این کار غیر نرمالو میکنی ولی گوش نمیده

دلش خوش باشه واسه بچه ابمیوه طبیعی میخره پیتزا میخره

حالش خوش نباشه واسه بچه اب هم نمیخره

در کل با بچه جوری رفتار میکنه که همیشه بهش میگم خیلی داغونی و جلوی غریبه روت میشه با بچه اینجوری حرف بزنی و رفتار کنی

ببین کلا از بالا و تحقیر امیز حرف میزنه

جوری حرف میزنه که انگار من و بچه دشمنشیم. نوکرشیم

لحن حرف زدنش کلا طلبکارانه و با تحقیره

عزیز دلم من با پوست و استخونم میفهمم حالت رو..من حتی موقع جدایی هم مشکل روانی و اختلالش رو نمیدونستم ...

گلم اینجور مردها بعد از طلاق دنبال بچه اشون میان ؟ میاد بچه رو ببینه اصلا یا ول میکنه میره؟

یا بعد از طلاق دنبال این هست که درد سر درست کنه واسه منو بچم ؟ چون من میخوام خونه بگیرم تنهایی زندگی کنم

گلم اینجور مردها بعد از طلاق دنبال بچه اشون میان ؟ میاد بچه رو ببینه اصلا یا ول میکنه میره؟یا بعد از ...

اره میان چون نمی‌خوان وجهه اجتماعی شون خدشه دار شه.. فکر نمی‌کنم ولی ممکنه ابراز پشیمونی کنن و دلشون بخواد برگردی که اینم بازیشون چون حد کافی تو رو مثل زالو میک نزدن که آخرین سواستفاده ها رک بکنن بعد اینبار با خیانت و.. رو به رو شی! 

بستگی به خودت داره حریم و مرز محکم بذاری 

منم تنها زندگی میکنم

اولین شبی که تنها و بدون استرس تو این خونه خوابیدم یا م نمیرا بهترین حس دنیا بود

عزیز دلم من با پوست و استخونم میفهمم حالت رو..من حتی موقع جدایی هم مشکل روانی و اختلالش رو نمیدونستم ...

منم مطمنم هرگز دل تنگ این ادم نمیشم و هیچ شکی تو طلاق ندارم

فقط ترسم از بچمه که با این حرفا ک الان زدیم 

دیدم بازتر شد 

طلاق بگیرم بچم یه مادر سالم داشته باشه مطمنن سالمتره 

اگر شرایط جوری بود ک کاری باهام نداشت بخاطر دخترم میموندم و زندگی خودمو میکردم . اما این ادم نمیزاره حتی تو حال خودم زندگی کنم و خدا نکنه بفهمه خوشحالم...

کار هم همیشه کردم و همیشه هم شوهرم خرابش کرده تا ب ثمر نرسه

خیاطی بلدم . ۵ سالم لباس فروشی حضوری و انلاین داشتم

تو فکرم تو خونه لباس بچه بدوزم و انلاین بفروشم

فکر میکنم بتونم تو شهرستان خودمون با همین انلاین شاپ به درامد برسم و حداقل هر روز یکی دوتا لباس بدوزم بفروشم پول خودمو بچمو درمیارم انشالله

اره میان چون نمی‌خوان وجهه اجتماعی شون خدشه دار شه.. فکر نمی‌کنم ولی ممکنه ابراز پشیمونی کنن و دلشون ...

دقیقااااا مثل زالو باید تا اخرین قطره بمکن

دقیقاااا هر وقت واسه طلاق جدی میشم و سرمو میندازم پایین زندگی خودمو میکنم میاد و وعده های دروغی میده . گل میخره . شیرینی میخره . زبون میریزه تا اوکی رو بگیره

بعد ک گفتم اوکی یهو همون ادم سابق میشه

قول میده و میگه بهت محبت میکنم . رابطه هر هفته چند بار !!!

ولی به ساعت نمیرسه همون ادم سابق میشه

و من به عقل خودم شک میکنم !!

بقران قسم تو خونه تنهایی دست بهم نمیزنه حتی . اصلا نگاهم نمیکنه . که مباداااا من ذره ای بخوام پر و بال بگیرم

خجالت اوره گفتنش ولی با من و بچم مثل حیوون رفتار میکنه

دیدی یه حیوون مزاحم مثل سگ رو تو خیابون میبینن چجوری باهاش رفتار میکنن ؟ چجوری بهش میگن گم شو ؟ 

شوهر منم دقیقا با همین لحن با منو بچم حرف میزنه

جانا تو کلا سخن از زبان ما میگویی

خیلی حس خوبی بهم دادی که درکم میکنی

واقعا ازت ممنونم که داری باهام حرف میزنی❤️❤️❤️❤️