2777
2789
عنوان

باردارم همسرم خیلی تو سر و صورتم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم خواستم اون موقع هم کتکم میزد ولی خوب کی و دارم برم وفتی گسی و ندارم گفتم شاید بچه بیاد بهتر شه ...

انقدر حرصم میگیره این جمله. باور کن پیرزن ۱۰۰ ساله بیسوادم میدونه بچه بیاد هیچی بهتر نمیشه اونوقت مادرای امروزی و مثلا اگاه چنین طرز فکری دارن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا مرضش چیه؟ بگو بچه تو هم هست. سعی تو این دوران دعوا نکنی باهاش و آرامش خودت رو حفظ، کن.

مبگه کثیفی خنگی مریضی همش بی حالی

من کلن ۱۸ سالمه آخه خوابم میاد درسته میخوابم ولی به کار های خونه میرسم صبح بعد صبحانه پاشدم هرچی لباس کثیف دهشت شستم دیشب سیفون آشپزخونه خراب شد هرچی آب بود اومد تو کابینت ها هرچی ظرف بود شستم از یک طرف مهمون امروز پاشدم همه جارو مرتب کردم ظرف هارو جمه کردم ولی میگه تو هیچ کاری نمیکنی 

بخدا یک لباس نخریدم همش میگه ولخرجی 

شما یا بچه ای یا ببخشید بی عقل! 

یه مشاوره برو

یا رابطتون  رو اصلاح کنین یا جدا شید  

شوهرت همیشه همین بوده  ( نگو یهو اینجور شده که امکان نداره ) و شما یه بچه رو هم گرفتار کردی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ممکن نیست، قطعا سراسر ضرره. اینطوری ادامه بدید میشه یه بچه عصبی و لجباز و پرخاشگر با مشکلات عصبی زیا ...

وقتی آرامش ندارم 

وقتی همش استرس ابنو دارم بیاد خونه گیر میده این چرا اینجوریه اون چرا اونجوریه 

چجوری آروم باشم همش مبگه کاشکی بمیری راحت شم بری تو خاک ار دستت راحت شم

به این محرم قسم اینقدر گریه کردم الان چشام باز نمیشه گریم بند نمیاد

چرا باردار شدی ؟ چرا وقتی میگه بچه نمیخوام یه فکر جدی نکردی ؟کتک میخوری و میگی جایی ندارم خب میخوای ...

بچه خیلی میخواست 

خیلی دوست داره واسه بچه هلاکه خودش اصرار داشت منم قبول کردم گفتم بخاطر بچه هم شده باهام خوب میشه

ولی الان فقط گریم و داره در میاره

بله ضرر داره اوضاع منم همین بود رفتم چهار ماه سونو گفت بچت ایست قلبی کرده

میدونی من از خدا یک چیز میخوام اون بچه گناهه هیچی سرش نیاد 

بک اتفاقی بیفته من زنده نمونم من که کسی ام ندارم کسی ام که منو نمیخواد با مردنم شاید لااقل بچم تو آرامش باشه 

عزیزم من بچمو بخاطر ناراحتی و استرس از دست دادم بخاطر اون بچه هم که شده قوی باش گریه نکن باهاش دهن ب ...

دعا میکنید یه بلایی سرمن بیاد بمیرم

وقتی میگه آرزوم مردنته بمونم چی 

یکی دیگه رم دارم بدبخت میکنم