2777
2789
عنوان

باردارم همسرم خیلی تو سر و صورتم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 52 پست
خیلی برام عجیبه چجوری یک مرد میتونه آبش رو بریزه توی بدن یه زن بدون اینکه ذره ای احترام براش قائل بش ...

اونایی اینکارو میکنن که زنه مبخواد طلاق بگیره. میخوان با بچه غل وزنجیرش کنن به زندگی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اونایی اینکارو میکنن که زنه مبخواد طلاق بگیره. میخوان با بچه غل وزنجیرش کنن به زندگی

خب مرد حسابی نمیخوایش 

ازش بچه نمیخوای

کاندوم بی صاحاب شده رو بکش رو تیر بی پدر شده ات

کثافت لجن

حرصم گرفت ببخشید

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم ، متاسفم براي مشكلي كه داري ، به نظرم ديگه بيشتر از اين گريه نكن ، حداقل خودت به فكر خودت باش ، اصلي ترين پشتوانه هر انسان اول از همه خدا و بعد هم همت خودشه ، دوره زمونه طوري شده كه همه درگير مشكلات خودشونن و بايد گليم خودشونو از آب بيرون بكشن ، پس اول از همه يه شربت گلاب خنك براي خودت درست كن و بخور ، برو حموم يه دوش بگير سعي كن به هر روشي كه بلدي خودتو سرحال كني ، وقتي شما آروم بشي جنينت هم آروم ميشه . 

خب مرد حسابی نمیخوایش ازش بچه نمیخوایکاندوم بی صاحاب شده رو بکش رو تیر بی پدر شده اتکثافت لجنحرصم گر ...

. اما چی بهتر از یه کلفت و برده جنسی و کیسه بوکس مفت.. که عادت هم کرده باشه به تمام نقشهاش و هیچ اراده ای از خودش نداشته باسه و عرضه جدایی نداشته باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

. اما چی بهتر از یه کلفت و برده جنسی و کیسه بوکس مفت.. که عادت هم کرده باشه به تمام نقشهاش و هیچ ارا ...

چقدر زن‌های خاورمیانه بدبختیم 

هرکدوم یک‌جور بدبختی داریم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

چقدر زن‌های خاورمیانه بدبختیم هرکدوم یک‌جور بدبختی داریم

اریی.