2777
2789
عنوان

باردارم همسرم خیلی تو سر و صورتم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 52 پست
مبگه کثیفی خنگی مریضی همش بی حالیمن کلن ۱۸ سالمه آخه خوابم میاد درسته میخوابم ولی به کار های خونه می ...

سر این مشکلات جزیی؟؟؟!خب بزار بگه بیخیال باش

ی نصیحت خواهرانه از من به تو هر چی میگه بگو باشه باهاش دهن به دهن نشو 

منم شوهرم نمیزدولی خیلی دعوامون میشد سر هر چی حتی رابطه نداشتن بخاطر هماتوم خیلی حرص خوردم 

اواخر تا دعوا میشد جیغ می‌کشیدم 

بچم رو سیزده هفته رفتم گفت ایست قلبی کرده 

الان شوهرم میگه کاش اینجوری نمیشد ولی چه فایده ؟؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر این مشکلات جزیی؟؟؟!خب بزار بگه بیخیال باشی نصیحت خواهرانه از من به تو هر چی میگه بگو باشه باهاش د ...

اعصابم بهم ریخته تا یچی میگه داد و هوار راه ميندازم زود گریم میگیره خیلی حرف میزنه

منم تحمل ندارم 

اعصابم بهم ریخته تا یچی میگه داد و هوار راه ميندازم زود گریم میگیره خیلی حرف میزنهمنم تحمل ندارم

بخاطر هورمونهای بارداری 

مردا هم کاملا بی درکن 

خودت هوای خودت و بچت رو داشته باش 

سعی کن بیخیال بشی بخاطر بچت

انقدر حرصم میگیره این جمله. باور کن پیرزن ۱۰۰ ساله بیسوادم میدونه بچه بیاد هیچی بهتر نمیشه اونوقت ما ...

اتفاقا بچه تنش هارو زیاد میکنه 

هزینه داره 

شب بیداری داره 

روز اعصاب خوردی داره 

اصلا خود بچه هیولای مرحله اخره 

قشنگ میرینه به رابطه☹️

چقدر ناراحت شدم گلم شوهرت ناراحتت میکرد الان شرایطت چطوره؟

اره عزیزم تقصیر خودمم بود تحملم کم شده بود سر هرچی 

اونم درکم نمیکرد 

الان مثل قبل بارداری من آروم شدم شوهرمم پشیمونه آروم شده منم سعی کردم فراموش کنم بخاطر خودم 

خیلی برام عجیبه چجوری یک مرد میتونه آبش رو بریزه توی بدن یه زن بدون اینکه ذره ای احترام براش قائل بشه من بودم میرفتم از اون زندگی با بچه فرار میکردم به کوه خوردم بیوفته بخدا که پدرشو در میاوردم اگه شوهر من اینجوری میکرد

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خودمم خواستم اون موقع هم کتکم میزد ولی خوب کی و دارم برم وفتی گسی و ندارم گفتم شاید بچه بیاد بهتر شه ...

خدا بهت عقل بده که فکر کردی با بچه بهتر میشه. حالا هم خودتو اسیرتر کردی هم یکی دیگه رو اوردی کنارت نقش کیسه بوکسو داشته باسه یکم که بزرگ شد.. برو با رضایت خودش بچه رو سقط کن تا از دست مادر بی عقلی مول خودت و بابای عنتری مثل شوهرت راحت بشه و طلاقتو بگیر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!