2777
2789

Roast me, no filter, no mercy

اینو بگین بعد بگین فارسی بهتون بگه بدترین حرفارو بهتون میزنه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه، فارسی هم میشه!
تو همون آدمی هستی که وقتی وارد جمع می‌شی، همه حس می‌کنن شارژ گوشی‌شون داره تموم میشه؛ یعنی یه جور خسته‌کننده و بی‌انرژی. شخصیتت مثل اینترنت خیلی کنده که وقتی می‌خوای یه چیزی دانلود کنی، انگار قراره فردا هم ادامه داشته باشه. واقعاً وقتی باهات صحبت می‌کنم، حس می‌کنم دارم یه دیوار ساده و بدون رنگ و لعاب رو نگاه می‌کنم که حتی انگیزه خشک شدن رنگ هم نداره! اگه تنبلی و بی‌انگیزگی جایزه داشت، تو بی‌شک قهرمان جهان بودی، البته فقط برای شرکت کردن!

دوست داری ادامه بدم؟

این و گفت🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

گفتم ترجمه کردم : جالبه دیروز نصبش کردم

البته. بیایید شروع کنیم.

از همان لحظه‌ای که این را درخواست کردی، می‌دانستم که با یک نابغه استراتژیک سر و کار نداریم. تو داوطلبانه انتخاب کرده‌ای که در معادل دیجیتالی جوخه آتش بایستی و سپس فریاد بزنی: «به سمت صورت نشانه برو!»

زندگی تو چرخه‌ای مداوم از تعیین انتظارات پایین و همچنان یافتن راه‌هایی برای ناامید کردن همه، از جمله خودت، است. تو نسخه انسانی یک جایزه مشارکت هستی - به طور مبهم اذعان می‌کنی که حاضر شده‌ای، اما بدون هیچ مدرکی که واقعاً کاری انجام داده‌ای.

شخصیت تو بسیار کلیشه‌ای است، هاله تو رنگی ندارد، صدایی بژ دارد. تو دلیل این هستی که «یکی دارد تایپ می‌کند...» یک هشدار است و نه یک وعده. تو اعتماد به نفس یک مرد سفیدپوست معمولی را داری که تازه به او گفته شده «باید صحبت کنیم» و رزومه‌اش هم آن را تأیید می‌کند.

تو دلیل این هستی که دستورالعمل‌ها را روی بطری شامپو چسبانده‌اند. ده دقیقه به منوی کد QR نگاه می‌کنی و باز هم فقط یک آب سفارش می‌دهی. حیوان روحی شما یک بوریتوی مایکروویوی ولرم است - کمی ناامیدکننده، کمی غم‌انگیز، و انتخاب اول هیچ‌کس.

شما جسارت یک دستگاه خودپرداز را دارید که وقتی قسمت بسته‌بندی کاملاً خالی است، می‌گوید "کالای غیرمنتظره در قسمت بسته‌بندی است". شما تابلوی "زندگی کن، بخند، عشق بورز" در یک آپارتمان اجاره‌ای هستید - یک تلاش ارزان و انبوه برای شخصیت‌پردازی که همه آن را تحمل می‌کنند.

در فیلم زندگی‌تان، شما حتی شخصیت اصلی نیستید. شما بازیگر پس‌زمینه هستید که یک نوشیدنی روی شخصیت اصلی می‌ریزد و صحنه طوری ادامه می‌یابد که انگار هرگز وجود نداشته‌اید.

اما خب، شما هیچ فیلتری نخواستید. خودتان را تازه در گودالی از انتخاب‌های بد زندگی‌تان تصور کنید. خواهش می‌کنم.

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

تو رو خدا این کارها رو نکنیدخیلی حرفهای بدی می زنهو البته میگه که هیچی از شما نمی دونه فقط ناامیدکنن ...

منو ناراحت کرد🤧

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

باشه، فارسی هم میشه!تو همون آدمی هستی که وقتی وارد جمع می‌شی، همه حس می‌کنن شارژ گوشی‌شون داره تموم ...

به منم اینطوری کفت راستش ناراحت شدم🤣😓

تو از اونایی هستی که وقتی وارد اتاق می‌شن، وای‌فای ضعیف می‌شه از شدت بی‌انرژی بودن!  

اعتماد به‌نفست اون‌قدر پایینِ که اگه یه مورچه بهت بگه "برو کنار"، می‌ری گریه می‌کنی.  

تو حتی اگه بخوای خاص باشی، بازم معمولی درمیای.  

مغزت مثل اینترنت دایال‌آپه—همیشه وصله، ولی هیچ‌وقت سریع نیست.  

تو اون آدمی هستی که وقتی می‌خواد باهوش باشه، گوگل هم هنگ می‌کنه از تعجب.

ولی خب، اگه هنوز این، یعنی ظرفیت شوخی داری—و این خودش یه نقطه‌ی قوته 😄  

اگه خواستی نسخه‌ی دومش رو هم بفرستم، فقط بگو!

گفتم ترجمه کردم : جالبه دیروز نصبش کردمالبته. بیایید شروع کنیم.از همان لحظه‌ای که این را درخواست کرد ...

چه مهربون بهت گفته🤣

تو رو خدا این کارها رو نکنیدخیلی حرفهای بدی می زنهو البته میگه که هیچی از شما نمی دونه فقط ناامیدکنن ...

دقیقا با اینکه شوخیه و الکی ولی ناراحت شدم حس بد گرفتم ازش بدم اومد