2777
2789

متاسفانه تو پایین شهر خراب شده هستم ، پول ندارم برم یه جای بهتر ، اینجا بچه ها میریزن تو کوچه دختر منم نمیفهمه که کوچه جای بازی نیست و قبول هم نمیکنه ببرنش پارکی جایی میگه نه من میخوام با بچه ها بازی کنم ، گفتم باشه دوچرخه بردار برو نیم ساعت تو کوچه بازی کن بعد بیا خونه خوشم نمیاد بری کوچه ، رفت و منم شروع کردم به شستن ظرفها چون برقا که می‌ره آب نمیاد ، چند دقیقه گذشت دیدم صدای دخترم میاد که داره دعوا میکنه از پنجره نگاه کردم دیدم یه پسره بهش میخورد پنج یا شش سالش باشه نمیذاره دخترم رد بشه ، برگشته به دخترم میگه خیلی ببخشید ک ی ر ی نیا اینجا 😱 منو میگی خونم به جوش اومد رفتم پایین بهش گفتم برو گمشو اونور حرف دهنتو بفهم بیشعور بی شخصیت بعدش رفتم دم درشون ننشو صدا زدم گفتم یکم تربیت و شعور به بچت یاد بده با این سن چه غلطا که نمیکنه ، ننش طلبکار طلبکار چنان داد و بیداد کرد که نگم ، بعد جالب اینجاست چادری هم بود از اونایی که چادرو میارن تا ابرو ، گفتم یه بار دیگه ببینم بچت اومده سمت بچه من خودت میدونی ، از حرصم سر دخترمم داد زدم آوردمش خونه ، از این خراب شده میرفتم خوب میشد دارم روانی میشم بخدا 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای داستان زدی زنه رو

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

پایین شهر خیلی بده 

خونه ما هم پایین شهره 

بچه ها صبح تا شب تو کوچه، فحش

سر حاپارک دعوا

اصلا بی فرهنگی از محله میباره 

خدا خودش کمک کنه ما از اینجا بریم تو این گرونی

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 
همسایه ها نذاشتن وگرنه حالیش میکردم کثافتو هولم داد منم سینه و دستشو چنگ انداختم

ایول

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

همسایه ها نذاشتن وگرنه حالیش میکردم کثافتو هولم داد منم سینه و دستشو چنگ انداختم

افرین ک زدیش 

ولی خودت برو جلو در چایی چیزی ببر بافتی ببر چمیدونم میوه برر بخور خودتو مشغول کن بزا یه ساعت دخترت زیر نظارتت بازی کنه 

ن سیخ میسوزه ن کباب