متاسفانه تو پایین شهر خراب شده هستم ، پول ندارم برم یه جای بهتر ، اینجا بچه ها میریزن تو کوچه دختر منم نمیفهمه که کوچه جای بازی نیست و قبول هم نمیکنه ببرنش پارکی جایی میگه نه من میخوام با بچه ها بازی کنم ، گفتم باشه دوچرخه بردار برو نیم ساعت تو کوچه بازی کن بعد بیا خونه خوشم نمیاد بری کوچه ، رفت و منم شروع کردم به شستن ظرفها چون برقا که میره آب نمیاد ، چند دقیقه گذشت دیدم صدای دخترم میاد که داره دعوا میکنه از پنجره نگاه کردم دیدم یه پسره بهش میخورد پنج یا شش سالش باشه نمیذاره دخترم رد بشه ، برگشته به دخترم میگه خیلی ببخشید ک ی ر ی نیا اینجا 😱 منو میگی خونم به جوش اومد رفتم پایین بهش گفتم برو گمشو اونور حرف دهنتو بفهم بیشعور بی شخصیت بعدش رفتم دم درشون ننشو صدا زدم گفتم یکم تربیت و شعور به بچت یاد بده با این سن چه غلطا که نمیکنه ، ننش طلبکار طلبکار چنان داد و بیداد کرد که نگم ، بعد جالب اینجاست چادری هم بود از اونایی که چادرو میارن تا ابرو ، گفتم یه بار دیگه ببینم بچت اومده سمت بچه من خودت میدونی ، از حرصم سر دخترمم داد زدم آوردمش خونه ، از این خراب شده میرفتم خوب میشد دارم روانی میشم بخدا
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
همسایه ها نذاشتن وگرنه حالیش میکردم کثافتو هولم داد منم سینه و دستشو چنگ انداختم
ایول
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
بیایید قبول کنیم خرابکاری و گَند زدن بچها هیچ ربطی ب ننشون نداره،مگه ننه ها دوست دارن بچهاشون بچه ی مردم رو بزنن یا دعوا کنن یا فحاشی کنن یا شَر درست کنن