متاسفانه تو پایین شهر خراب شده هستم ، پول ندارم برم یه جای بهتر ، اینجا بچه ها میریزن تو کوچه دختر منم نمیفهمه که کوچه جای بازی نیست و قبول هم نمیکنه ببرنش پارکی جایی میگه نه من میخوام با بچه ها بازی کنم ، گفتم باشه دوچرخه بردار برو نیم ساعت تو کوچه بازی کن بعد بیا خونه خوشم نمیاد بری کوچه ، رفت و منم شروع کردم به شستن ظرفها چون برقا که میره آب نمیاد ، چند دقیقه گذشت دیدم صدای دخترم میاد که داره دعوا میکنه از پنجره نگاه کردم دیدم یه پسره بهش میخورد پنج یا شش سالش باشه نمیذاره دخترم رد بشه ، برگشته به دخترم میگه خیلی ببخشید ک ی ر ی نیا اینجا 😱 منو میگی خونم به جوش اومد رفتم پایین بهش گفتم برو گمشو اونور حرف دهنتو بفهم بیشعور بی شخصیت بعدش رفتم دم درشون ننشو صدا زدم گفتم یکم تربیت و شعور به بچت یاد بده با این سن چه غلطا که نمیکنه ، ننش طلبکار طلبکار چنان داد و بیداد کرد که نگم ، بعد جالب اینجاست چادری هم بود از اونایی که چادرو میارن تا ابرو ، گفتم یه بار دیگه ببینم بچت اومده سمت بچه من خودت میدونی ، از حرصم سر دخترمم داد زدم آوردمش خونه ، از این خراب شده میرفتم خوب میشد دارم روانی میشم بخدا
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پایین شهرم از این خبرا نیست اصلا بچه ها کوچه نمی ان ،خانواده ها هم همه خوب و باشخصیت ، این پسر بچه تو طویله بزرگ،شده احیانا ، اجازه نده دخترت بره کوچه خطر ناکه والا ،شاید برات این زنگ خطری بوده که اجازه ندی دخترت بره کوچه ،من پسرم ۲۰ سالشه ۱۵ سال پیش که این همه امنیت بود اجازه نمی دادم بره کوچه ، دخترت ببر پارک ، یا پارک های بازی سربسته
عمق این فاجعه رو زمانی آدم میفهمه که از کنار مدارسی که تعطیل شدن رد میشی که باهم دارن بحث میکنن یا شوخی میکنن یا دعوا و از انواع و اقسام این کلمات زشت وچندش استفاده میکنن واقعا آدم برای آینده ی بچه هاش نگران میشه
اره خیلی بد،فک کن همه ریخته بودند بیرون از تراسا پشت بوما همه میدیدن🤕قبلاً هم باهم درگیری داشتن به ...
😄تعجب می کنم من ۴۰ سالمه دعوا ندیدم تا حالا تو کوچه وخیابون ، اونم دو تا همسایه ما انقدر احترام همسایه رو داریم بیشتر از فامیل می گیم تو ی محلیم هر روز چشم تو چشم هستیم ، اینا حسابی خجالت گذاشتن کنار 🤒
مام بالاشهر نیستیم ولی انقد همسایه های خوبی داریم خدا هر چی میخان بده بهشون
ربطی نداره بالاشهر هم بودیم اونا خیلی بدترن
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔