2777
2789
عنوان

زنیکه آشغالو تا میخورد زدم دیگه از این غلطا نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 54 پست
آره واقعا خدا به روح و روانمون آرامش و به تنمون سلامتی بده انشاالله

امین. انشاالله این شرایط زودتر بگذره چون خیلی طاقت فرساست

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶چه بی فرهنگ مگه اینا نمی خوان تو ی کوجه باهم زندگی کنن جطور روشون می شه دعوا کنن فحش بدن

اره خیلی بد،فک کن همه ریخته بودند بیرون از تراسا پشت بوما همه می‌دیدن🤕

قبلاً هم باهم درگیری داشتن به همین شدت،افتضاح بود.دیگه همینطور ادامه بدن بچه هامون قشنگ فحش یاد میگیرن😞

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

منم پایین شهرم از این خبرا نیست اصلا بچه ها کوچه نمی ان ،خانواده ها هم همه خوب و باشخصیت ، این پسر بچه تو طویله بزرگ،شده احیانا ، اجازه نده دخترت بره کوچه خطر ناکه والا ،شاید برات این زنگ خطری بوده که اجازه ندی دخترت بره کوچه ،من پسرم ۲۰ سالشه  ۱۵ سال پیش که این همه امنیت بود اجازه نمی دادم بره کوچه ، دخترت ببر پارک ، یا پارک های بازی سربسته 

عمق این فاجعه رو زمانی آدم می‌فهمه که از کنار مدارسی که تعطیل شدن رد میشی که باهم دارن بحث میکنن یا شوخی میکنن یا دعوا و از انواع و اقسام این کلمات زشت وچندش استفاده میکنن واقعا آدم برای آینده ی بچه هاش نگران میشه

دخترم از اون موقع میگه مامان اون حرفی که زد یعنی چی ؟منم میگم اشتباه شنیدی گفت کیفی یعنی کسی که با ک ...

چقدر بد😔 بلا نسبت ، تررررر میزنن ب تربیت پدر و مادر

من و داداشم بچه بودیم ، پسر همسایمون بهمون گفت ج ق ی (خیلی خیلی خیلی شرمندم)

داداشم فکر میکرد حرف خوبیه شب بابام اومد بهش گفت سلام …..

بابام از بابای اون بچهه شکایت کرد😐

اره خیلی بد،فک کن همه ریخته بودند بیرون از تراسا پشت بوما همه می‌دیدن🤕قبلاً هم باهم درگیری داشتن به ...

😄تعجب می کنم من ۴۰ سالمه دعوا ندیدم تا حالا تو کوچه وخیابون ، اونم دو تا همسایه ما انقدر احترام همسایه رو داریم بیشتر از فامیل می گیم تو ی محلیم هر روز چشم تو چشم هستیم ، اینا حسابی خجالت گذاشتن کنار 🤒

ببرش کلاس تایمشو پر کن

بابا درگیر نشو با اینجور ادما

وقتی کسی بچش این فحش براش عادیه و عامیانست پس بدون خونواده بی درو پیکری داره

پول بیشتر باید خرج کنی ولی ببرش شنا نقاشی ژیمناستیک

😄تعجب می کنم من ۴۰ سالمه دعوا ندیدم تا حالا تو کوچه وخیابون ، اونم دو تا همسایه ما انقدر احترام همس ...

آخه ماشهرستانیم 😅

منم چهل سالمه بعد ازدواج سه چها بار دیدم دعوای همسایه و خانوادگی بزن بزن

بچه هم بودم دوتا از همسایه هامون ،با اینکه تو خیابون بودیم باز دعوا داشتن ،زنا  حرکت‌ها وحرفهای زشت و زننده بهم میزدن

من بزرگ شدم ،پیر شدم ،ولی هیچ وقت حرفهای اون دوتا زن و فراموش نکردم که هیچ ،حتی بهشون ارزشم قائل نیستم هیچ وقت 😞

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

حالا ربطش به چادری بودن چی بود؟؟؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

مام بالاشهر نیستیم ولی انقد همسایه های خوبی داریم خدا هر چی میخان بده بهشون 

ربطی نداره بالاشهر هم بودیم اونا خیلی بدترن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔