2777
2789
عنوان

سن مناسب برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 72 پست

من اومدم نظرات رو بخونم.

با کاربر هایی گفتن باید به بلوغ فکری و.. ‌رسید؛موافقم.

یه چیزی رو هم می خوام اضافه کنم و اینه که طرف باید خواستگار هم داشته باشه تا ازدواج کنه.یعنی مثلا کسی خواستگار نداشته باشه؛فرقی نمی کنه به بلوغ فکری رسیده باشه یا نه.وقتی خواستگار نباشه،دوست پسر نداشته باشن و... نمیشه تعین کرد که مثلا فلان سن مناسبه.

البته این نظر منه

هر وقت درک درستی از ازدواج داشتی وقتشهفقط برای ازدواج بهونه و سختگیری الکی نداشته باشین

چطور سختگیری ای مورد نظرتونه؟راجب اخلاق و چهره طرف مقابل یا شرایط مادی؟

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت عاقل شدیبا شعور شدی

تعریف شما از عاقل شدن برای ازدواج چیه؟

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

به نظر من برای هر فرد متفاوته یکی تو 20 پخته میشه یکی بیشتر بستگی به شخص داره نمیشه یه نسخه رو برای ...

بله درسته اما بنظرم یکسری شرایط میتونه برای همه یکسان باشه...راجب کلیات سوال دارم

تعریف شما از عاقل شدن برای ازدواج چیه؟

یعنی به درک درستی از ازدواج و زندگی مشترک برسی

اینکه زندگی مشترک یعمی یکی شد یعنی محبت کردن یعنی گذشت یعنی با تموم وجود برای هم بودن

نه اینکه مال من مال تو یا رو کم کنی یا مادر شوهر و خواهر شوهر یا چشم و هم چشمی

ممکنه یکی تو 10 سالگی به این درک برسه یکی 70 سالگی هم نرسه

کاری به بقیه ندارم فقط برای خودمو می گم چون ممکنه نظرم مطابق با سبک زندگی بقیه نباشهبرای خودم ۳۰ به ...

منم همینطور..راسیتش خیلی دلم میخواد قبل از اینکه به زندگی مشترک با یکنفر دیگه پایبند بشم تور دور دنیا یا همچین چیزی رو تجربه بکنم اما به بعدش که فکرمیکنم کمی میترسم

شاید تعریف من از ازدواج خیلی اشتباهه

من اومدم نظرات رو بخونم.با کاربر هایی گفتن باید به بلوغ فکری و.. ‌رسید؛موافقم.یه چیزی رو هم می خوام ...

خواستگار و مورد کم و بیش هست برای همه تقریباً 

مهم اینه که بدرد بخوره و به نتیجه برسه 

چونکه خیلی اوقات از دهها مورد ممکنه یکیشم به نتیجه نرسه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من اومدم نظرات رو بخونم.با کاربر هایی گفتن باید به بلوغ فکری و.. ‌رسید؛موافقم.یه چیزی رو هم می خوام ...

درسته شرایط باید محیا باشه..اما مثلا راجب کسی که این چیزایی که گفتید رو دارا باشه صحبت میکنیم

تعریفتون از بلوغ فکری چیه شما؟

چرا این فکرو میکنید؟

چون زیر ۲۵ عقل و طرز فکر خیلی فرق داره و بچگانه هست

در ضمن ادم درگیر درس و کار و اهدافشه 

به شخصه دوست ندارم خیلی زود درگیر زندگی مشترک و چالشهاش بشم باید تا حدی بالغ و از خودگذشته بشی بعد ازدواج کنی و بچه دار شی

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

هرکس نظرش متفاوته و هرکس نظرش محترمه ومنم بنظر خودم سن مناسب برای ازدواج ۳۵ ب بالاست این نظر شخصی خودمه اگه برمیگشتم ب عقب تا ۳۵ سالگی ب ازدواج فکر نمیکردم و برای خودم تفریح میکردم مسافرت میرفتم و از زندگی مجردی لذت میبردم نه اینکه الان با۲۵ سال سن دوبار ازدواج کردم و هیچی از زندگی نفهمیدم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

میشه خانومایی که لطف کردبد نظرتونو درمیون گذاشتید دلیلتون روهم بدونم؟ممنون میشمممم

یعنی به درک درستی از ازدواج و زندگی مشترک برسیاینکه زندگی مشترک یعمی یکی شد یعنی محبت کردن یعنی گذشت ...

بله درسته...درصورتی که ازدواج سالم اتفاق بیفته خیلی خوبه اما خب متاسفانه میبینیم که اکثر روابط به قهقرا کشیده شدن

و این نشون میده که بیشتر کسایی که ازدواج کردن به این بلوغی که شما گفتید نرسیدن

بنظرتون گذشت با تموم وجود به هویت انسانی اسیبی نمیرسونه؟من فکرمیکنم که سخت ترین کار توی دنیا گذشت کردن باشه...البته شاید چون تجربه اش نکردم و توی رابطه و زندگی مشترکی نبودم این نظرو دارم

چون زیر ۲۵ عقل و طرز فکر خیلی فرق داره و بچگانه هستدر ضمن ادم درگیر درس و کار و اهدافشه به شخصه دوست ...

بله کاملا با شما موافقم..اما من همین پتانسیلو در خودم نمیبینم

خب اکثرا همین سن رو پیشنهاد دادن اما من فکرمیکنم که هنوزم خیلی زوده...