گردآفرید2 مدیر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 604 عنوان سن مناسب برای ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 72 پست قصد ازدواج ندارم...فقط میخوام نظر شمارو بدونم خانومابنظرتون چه سنی مناسبه برای ازدواج؟ اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم 1404/04/18 | 15:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5398 25 به بعد خوبه دیگ گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2744 منم ۳۸ ام اصلا دیگه حوصله بچه ندارم قبلا عاشق بچه بودم ان شاالله یه بخت خوب نصیبتون بشهآره تو این سن یکی باشه بچه نخان دو طرفه خوبه آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
قالیشویی_شربت_اوغلی عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 3374 زیر ۲۵ اصلا اصلا از رحمت خدا ناامید نشو🌱 لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻
فاطمهه_خانام عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 1355 هروقت به بلوغ عقلی و عاطفی نسبی رسیدی واسه یکی ۱۸ سالگیه واسه یکی ۳۰سالگی مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚
mahakpink عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 353 به نظر من برای هر فرد متفاوته یکی تو 20 پخته میشه یکی بیشتر بستگی به شخص داره نمیشه یه نسخه رو برای زندگی همه پیچید در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️ ️
گردآفرید2 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 604 هیچ سنی برای هیچ چیزی وجود نداره هروقت ادم به درک و شعور و صبرش رسید اقدام کنه بله حق با شماست...اما خب یسری کارها توی یه بازه زمانی مشخصی پیش بره و انجام بشه شاااید بهتر باشه نه؟بنظرم ازدواج از این قاعده مستثنی نیست اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم
گردآفرید2 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 604 فقط نظر شخصی خودم دخترا ۲۰ تا ۲۵ پسرا ۲۵ تا ۳۰ حالا کلانشهرها که هزینه و مخارج بیشتره سبک زندگی هم ف ... بنظرتون چرا تو این سنی که گفتید بهتره؟شرایط هر دو طرف چطور باید باشه از نظرشما؟ اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم
روانیباهوش عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 217 کاری به بقیه ندارم فقط برای خودمو می گم چون ممکنه نظرم مطابق با سبک زندگی بقیه نباشهبرای خودم ۳۰ به بالا که هم درس خونده باشم هم شاغل باشم نهایت استفاده رو از مجردی برده باشم که بعداً پشیمون نشم اونم تازه آشنایی با یه نفر نه ازدواج
گردآفرید2 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 604 ۳۸ منم این فکرو میکردم راسیتش ولی بهم گفتن خیلی دیره...چرا شما این سن رو ترجیح میدید؟ اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم