2777
2789
عنوان

سن مناسب برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۸ ام اصلا دیگه حوصله بچه ندارم قبلا عاشق بچه بودم

ان شاالله یه بخت خوب نصیبتون بشه

آره تو این سن یکی باشه بچه نخان دو طرفه خوبه

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

به نظر من برای هر فرد متفاوته یکی تو 20 پخته میشه یکی بیشتر بستگی به شخص داره نمیشه یه نسخه رو برای زندگی همه پیچید

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

هیچ سنی برای هیچ چیزی وجود نداره هروقت ادم به درک و شعور و صبرش رسید اقدام کنه

بله حق با شماست...اما خب یسری کارها توی یه بازه زمانی مشخصی پیش بره و انجام بشه شاااید بهتر باشه نه؟بنظرم ازدواج از این قاعده مستثنی نیست

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

فقط نظر شخصی خودم دخترا ۲۰ تا ۲۵ پسرا ۲۵ تا ۳۰ حالا کلانشهرها که هزینه و مخارج بیشتره سبک زندگی هم ف ...

بنظرتون چرا تو این سنی که گفتید بهتره؟شرایط هر دو طرف چطور باید باشه از نظرشما؟

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

کاری به بقیه ندارم فقط برای خودمو می گم چون ممکنه نظرم مطابق با سبک زندگی بقیه نباشه

برای خودم ۳۰ به بالا که هم درس خونده باشم هم شاغل باشم نهایت استفاده رو از مجردی برده باشم که بعداً پشیمون نشم 

اونم تازه آشنایی با یه نفر نه ازدواج 

۳۸

منم این فکرو میکردم راسیتش ولی بهم گفتن خیلی دیره...چرا شما این سن رو ترجیح میدید؟