2777
2789
عنوان

سن مناسب برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 72 پست
خواستگار و مورد کم و بیش هست برای همه تقریباً مهم اینه که بدرد بخوره و به نتیجه برسه چونکه خیلی اوقا ...

باهاتون موافقم.

ولی مثلا من الان ۲۶ سالمه.تاحالا نهایتا دوتا خواستار داشتم که تا ۱۸ سالگی ام بودن.از اون موقع،حتی یه خواستگار هم ندارم.اون دوتا خواستگار رو هم یکی شون رو چون گفتم میخوام درس بخونم رفت.یکی رو هم خودم گفتم نمی خوام اش.

الان میگم خب مثلا بر فرض دوسه تا خواستگار بیاد؛باید ارزیابی و برسی شون کنیم بعد اگر خوب باشه و به نتیجه برسه ممکنه یکی دو سال بگذره.(اینکه تا عروسی کنیم و....) خب اگر یکی دو سال بعدش هم بخوام بچه دار شم؛۳۰ سالم شده و حس می کنم یکم زیاد میشه.

حالا برفرض اگر مثلا تا دو سه سال دیگه هم خواستگار نداشته باشم و اگر بعدش خواستگار بیاد و... یهو مثلا ۳۳ سالم میشه و تازه بچه دار میشم.تازه اگر خواستگار بیاد و خوب باشه و مشکلی برای بچه دار شدن نداشته باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس نظرش متفاوته و هرکس نظرش محترمه ومنم بنظر خودم سن مناسب برای ازدواج ۳۵ ب بالاست این نظر شخصی خو ...

بله منم همین نظر رو دارم اتفاقا...دوست دارم با شیوه ای که انتخاب کردم زندگی بکنم اما خب توی خانواده من اینطوری نیست که تا این حد ازادی داشته باشم و شاید تا حدودی بتونم پیش برم

به ازدواج توی سنی که شما گفتید فکرمیکنم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ممکنه دیگه انتخابایی که تو سن پایین تر دارم رو نداشته باشم

البته اصلا از ازدواج کردن نمیترسم اما اینم یک نوع دغدغه هست برای کسایی که تو خانواده هایی مثل من زندگی میکنن

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

باهاتون موافقم.ولی مثلا من الان ۲۶ سالمه.تاحالا نهایتا دوتا خواستار داشتم که تا ۱۸ سالگی ام بودن.از ...

الان دیگه خواستگاری کمرنگ شده .

خودشون آشنا میشن 

منم موردای مختلفی بوده 

اما فقط شاید بگم دو سه تاش جدی تر بوده 

بقیه فقط در حد یه پیشنهاد و تلفن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

گذشت به جاش خیلی هم زیباست بنظرمهمیشه درست نیسولی بموقع خیلی هم قشنگه

چه زیبااااااا...مثلا تو چه مواردی قشنگههه؟؟ببخشید خیلی سوال میپرسممم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

چه زیبااااااا...مثلا تو چه مواردی قشنگههه؟؟ببخشید خیلی سوال میپرسممم

خب مثلا وقتی تو زندگی یکی از طرفین اشتباهی میکنه و متوجه اشتباهش میشه

چرا نباید اونیکی گذشت کنه؟

البته گذشت واقعی ها نه اینکه بگه بخشیدم ولی دم دقیقه به روش بیاره

خب مثلا وقتی تو زندگی یکی از طرفین اشتباهی میکنه و متوجه اشتباهش میشهچرا نباید اونیکی گذشت کنه؟البته ...

بله توی اینجور مسائل خوبه..البته بستگی داره اون اشتباه چی باشه

اگر چیزی مثل خیانت باشه گذشت اصلا نشونه وفاداری نیست نشونه احمق بودنه بنظرم..

برای من وقتی شاغل ثابت داشته باشم و بیمه

منم یکی از بزرگترین دغدغه هام همینه

بله منم همین نظر رو دارم اتفاقا...دوست دارم با شیوه ای که انتخاب کردم زندگی بکنم اما خب توی خانواده ...

درسته میفهمم و درکت میکنم خواهرعزیزم باید باتوجه ب اخلاق و رفتار خانوادت تصمیم بگیری الان دختر عموی شوهرم داره تنها برای خودش مجردی زندگی میکنه و کل خانواده و فامیل هم باهاش در ارتباطن و هیچکس توی زندگیش دخالت نمیکنه و همه ب نظرش و تصمیمش احترام گذاشتن چون ادمها فقط یکبار حق زندگی کردن دارن دختر عموی همسرم شاید ۳۰ سالش اینطورا باشه شایدم کمتر ولی چندساله داره مجردی زندگی میکنه هیچوقتم ازدواج نکرده تصمیم گرفته کلا ازدواج نکنه خودش میره سرکار و حیون خونگی هم داره هرکس حق داره خودش برای زندگی خودش تصمیم بگیره کاش یک روزی همه ادمها اینو بفهمن و درک کنن آمین

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

درسته شرایط باید محیا باشه..اما مثلا راجب کسی که این چیزایی که گفتید رو دارا باشه صحبت میکنیمتعریفتو ...

به نظرم اینکه بدونه وقتی ازدواج می کنه باید متعهد باشه نه اینکه مثلا بگه اگر یه شوهر (یا زن)بهتری از همسر خودم پیدا کردم؛این زندگی رو بهم بزنم برم دنبال اون فرد.(منظورم اختلاف بین زن و شوهر نیست.منظورم اینه مثلا نگه اگر یکی خوشگل تر از شوهرم باشه،برم با اون ازدواج کنم.) بدونه زندگی مشترک یعنی اینکه هر دو نفر مثلا باید تو کارهای خونه یا بچه داری همراه باشن.نه اینکه مثلا تمام کار های بچه با خانم باشه.(یسری اقایون،تا مثلا بچه مریض میشه به خاتم شون میگن بیا بگیر بچه ات مریض شده.)زن و مرد برای هم احترام قائل باشن.بدونن موقع دعوا و ...،مثل بچه ها لوس بازی در نیارن.تفاوت های فردی رو درک کنن.بدونن هر کدوم شون به یه زمانی نیاز داره که تو حال خودش باشه یا برای خودش یه کاری انجام بده.لجباز نباشن.بتونن از خانواده دور باشن و وابسته ی صد درصد به خانواده نباشن.خسیس نباشن چه تو پول خرج کردن برای هم چه تو محبت کردن و.... بدونن برای یکسری از کارها مثل مهمونی رفتن و.... باید از هم نظر بخوان نه اینکه مثلا خودشون تصمیم بگیرن.بدونن مسائل شخصی رو نباید پیش فرد دیگه بازگو کنن.بدونن که درمورد زندگی شون دائم از خانواده شون نظر نخوان و اجازه ندن خانواده ها صد درصد دخالت کنن. تا حدودی استقلال داشته باشن.بتونن زندگی رو بچرخونن و مدیریت کنن(مثلا فردی که مجرده یکی دو روز تنها خونه باشه ببینه می تونه مثل مادر یا پدرش به زندگی برسه و مشکلی پیش نیاد یا کم پیش بیاد.یا نه.اگر مثلا تمام نظم خونه و... بهم ریخت یعنی هنوز از پس خودش بر نمیاد چه برسه زندگی. و...

اینارو به نظرم اگر بدونن،حداقل به یه بخشی از بلوغ رسیدن.

درسته میفهمم و درکت میکنم خواهرعزیزم باید باتوجه ب اخلاق و رفتار خانوادت تصمیم بگیری الان دختر عموی ...

ممنونم شما خیلی لطف دارید...امیدارم یروزی بتونم خودم تصمیم بگیرم برای زندگیم و اگر اینطوری بشه واقعا مطمئنم که میتونم بهتر از الان زندگی بکنم

امیدوارم برای شماهم همه چیز خوب پیش بره..

به نظرم اینکه بدونه وقتی ازدواج می کنه باید متعهد باشه نه اینکه مثلا بگه اگر یه شوهر (یا زن)بهتری از ...

خیلی ممنونم بابت راهنمایی بهش نیاز داشتم واقعا...بله کاملا درست بود و با همشون موافقم و بنظرم مهم ترین چیز تعهده توی زندگی مشترک