دوساله رنگ کردم اما اون موقع چون میخواستم سرویس چوب اتاقمو تخت اینا سفید بخرم. دیوار طوسی صورتی کردیم. ولی خب رنگ سرویس چوبمو قهوه ای فندقی روشن خریدم رنگ اتاقم به وسایلم نمیاد از طرفی میخوام پرده ام بخرم نمیدونم چه رنگی ؟
دیوار اتاق چه رنگی کنم بهتره ؟
دلگیر نباشه بزرگتر خودش نشون بده برای ی دختر ۲۲ساله
خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)
وسایل چوبی قهوهای و فندقی رنگ دیوار باید کرم باشه کاغذ دیواری البته بگیر بهتره رنگ های کرم و بژ و اینجور چیزا پرده هات هم ترکیب نسکافه ای و کرم یا کاراملی اینا بزن
بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزمزم بستگی به جنس کاغذ دیواری داره. من برا اتاقم ۴ رول خریدم هر رول ۵۱۰ نصاب هم ۱ میلیون برا نصب و ۵۰۰ هم برا اینکه کاغذ دیواری قبلیو بکنه و زیرسازی کنه دیوارم گرفت. رنگ چون روغنی زدم یکم گرون تر از کاغذ دیواری شد
عزیزم هر رول تقریبا برا ۴ متر مربع میشه. قیمت هاشون هم مختلفه جایی که من رفتم هر رول از ۳۰۰ تومن شروع میشد تا... پوستر هم بود که میتونستی طرح انتخاب کنی چاپ کنن که اون هم از رنگ هم کاغذ دیواری گرون تر در میومد. اتاق من دو تا دیوارشو کاغذ دیواری کردم.یه دیوارم کمد دیواری. سقفمو دست نزدم خوب بود.یه دیوارم هم نصفش پنجره هست و یه در که به سرویس بهداشتی اتاقم راه داره اونو رنگ روغنی زدم که کثیف شه بتونم تمیزش کنم چون اون دیوارم خیلی لک میشه از لحاظ متر مربع که حساب میکردیم یکم گرون تر درمیومد. بازم مونده به جنس کاغذ دیواری چون هر جنس با هر قیمتی پیدا میشه اصلا قیمت ثابت نداره