2777
2789

می‌خوام دیوار اتاقمو یا کاغذ یا رنگ بزنم 

دوساله رنگ کردم اما اون موقع چون میخواستم سرویس چوب اتاقمو تخت اینا سفید بخرم. دیوار طوسی صورتی کردیم. ولی خب رنگ سرویس چوبمو قهوه ای فندقی روشن خریدم رنگ اتاقم به وسایلم نمیاد از طرفی می‌خوام پرده ام بخرم نمیدونم چه رنگی ؟ 

دیوار اتاق چه رنگی کنم بهتره ؟ 

دلگیر نباشه بزرگتر خودش نشون بده برای ی دختر ۲۲ساله

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

وسایل چوبی قهوه‌ای و فندقی رنگ دیوار باید کرم باشه کاغذ دیواری البته بگیر بهتره رنگ های کرم و بژ و اینجور چیزا پرده هات هم ترکیب نسکافه ای و کرم یا کاراملی اینا بزن

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل چوبی قهوه‌ای و فندقی رنگ دیوار باید کرم باشه کاغذ دیواری البته بگیر بهتره رنگ های کرم و بژ و ا ...

بنظر خودمم کاغذدیواری بهتره 

اما اگه رنگ روغن کنم میتونم دیوار بشورم 

کاغذ تناژ کرم اینا شبیه دیوار پذیرایی نمیشه؟

چون طرح گل اینا اصلا خوشم نمیاد ی چیز ساده ولی شیک دوست دارم 

برای اتاقم پرده زخیم بگیرم یا نازک ؟

مدل پانچ یا چیز دیگه؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

منم اتاقمو دورشون عوض کردم.ترکیب آبی روشن و استخوانی.یه دیوارم کاغذ دیواری که پس زمینش استخوانیه روش ...

مبارکت باشه 

هزینه اش چقدر شد ؟

می‌خوام ببینم  خرجم چقدر درمیاد

بنظر خودمم کاغذدیواری بهتره اما اگه رنگ روغن کنم میتونم دیوار بشورم کاغذ تناژ کرم اینا شبیه دیوار پذ ...

پانچ بهتره نازک هم باشه حالا باز بستگی به آب و هوای منطقه تون داره اگه خیلی سردسیره پرده ضخیم بگیر ولی مدل پانچ الان هم مده هم ارزونتره 

اینکه کاغذش کرم شبیه پذیرایی میشه رو نمیدونم ولی چون گفتی به رنگ وسایلت بیاد و اتاق بزرگتر و روشنتر نشون بده گفتم دیگه باید رنگ روشنی باشه 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

پانچ بهتره نازک هم باشه حالا باز بستگی به آب و هوای منطقه تون داره اگه خیلی سردسیره پرده ضخیم بگیر و ...

پس همون پانچ یکم ضخیم میگیرم 

منم همون کرم اینا مدنظرم بود گفتم ی مشورت بکنم بهتره 

مبارکت باشه هزینه اش چقدر شد ؟می‌خوام ببینم خرجم چقدر درمیاد

عزمزم بستگی به جنس کاغذ دیواری داره. من برا اتاقم ۴ رول خریدم هر رول ۵۱۰ نصاب هم ۱ میلیون برا نصب و ۵۰۰ هم برا اینکه کاغذ دیواری قبلیو بکنه و زیرسازی کنه دیوارم گرفت. رنگ چون روغنی زدم یکم گرون تر از کاغذ دیواری شد

عزمزم بستگی به جنس کاغذ دیواری داره. من برا اتاقم ۴ رول خریدم هر رول ۵۱۰ نصاب هم ۱ میلیون برا نصب و ...

عه رنگ روغن بزنی از کاغذ گرون تر درمیاد ؟

عزمزم بستگی به جنس کاغذ دیواری داره. من برا اتاقم ۴ رول خریدم هر رول ۵۱۰ نصاب هم ۱ میلیون برا نصب و ...

عزیزم چهار رول برای چند تا دیوار و اتاق چندمتری؟

عزیزم چهار رول برای چند تا دیوار و اتاق چندمتری؟

عزیزم هر رول تقریبا برا ۴ متر مربع میشه. قیمت هاشون هم مختلفه جایی که من رفتم هر رول از ۳۰۰ تومن شروع می‌شد تا... پوستر هم بود که میتونستی طرح انتخاب کنی چاپ کنن که اون هم از رنگ هم کاغذ دیواری گرون تر در میومد. اتاق من دو تا دیوارشو کاغذ دیواری کردم.یه دیوارم کمد دیواری. سقفمو دست نزدم خوب بود.یه دیوارم هم نصفش پنجره هست و یه در که به سرویس بهداشتی اتاقم راه داره  اونو رنگ روغنی زدم که کثیف شه بتونم تمیزش کنم چون اون دیوارم خیلی لک میشه از لحاظ متر مربع که حساب میکردیم یکم گرون تر درمیومد. بازم مونده به جنس کاغذ دیواری چون هر جنس با هر قیمتی پیدا میشه اصلا قیمت ثابت نداره

عزیزم هر رول تقریبا برا ۴ متر مربع میشه. قیمت هاشون هم مختلفه جایی که من رفتم هر رول از ۳۰۰ تومن شرو ...

مرسی عزیزم