2777
2789
عنوان

داداشم از رفتاری که با زنش کردم ناراحت شده حقشه بزنم تو دهنش ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 95 پست

عزیزم قبل زنداداشت برادرت باید بلند میشد ظرفارو از دست مادرت میگرفت

خونه داداشته نه زنداداشت

حالا داداشت نبود یه حرفی 

وقتی داداشت سالم و بالغ نشسته غریبه تر از اون پاشه کار کنه؟

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازدواج یه خانواده محسوب میشیم. مادرشوهر هم مثل مادر خود آدم. یعنی میشینیم که مامان خودمون که سنی ازش گذشته جلومون دولا راست بشه؟؟؟؟؟ والا چیزی از شخصیت آدم کم نمیشه یه کمک کردن یه سفره جمع کردن . یه نوع احترام به میزبان هست. بعضیا دیگه از اون ور بوم افتادن

یعنی اگه شوهر شمابه خانوادش کمک کنه تو کار ها شما مشکلی نداری والا من همش تو این سایت میبینم که خانم ...

نه والا چرا مشکل داشته باشم. من همسرم تا قبل از اینکه دور بشیم از خانوادهامون و مهاجرت کنیم، هرروز بعد از سرکار اول میرفت خونه پدرش سر میزد، خریدهاشون و انجام میداد بعد میومد، مواقع مهمونی هم چون خانوادشون پرجمعیت همگی کمک میکنن چه خانم چه اقا

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

خب شماهم وقتی داداشتو زنش رفتن خونه خودشون بشین پا روی پا بندازو هیچ کاری نکن .اما سعی کن به مهمون تو خونت بی احترامی نکنی بخاطر دوتا ظرف .چیزی که عوض داره گله نداره شماهم خونه اون مث ملکه رفتار کنید

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....