2777
2789
عنوان

من نمی دانم چرا بدبختم مامانم سفید بابام سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عشق ابدی دیده باشی حتی همین کلیپ هاش ، همهههه مردم میگن چقدرررر نگار زیباس و زیباترین دختر جزیره ...

اسمش چیه سرچ کنیم نگاه کنیم انگیزه بگیریم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خب منم مشکلم همین همسر ایندس

باور کن خوشگل ترین دختر فامیل که علاوه بر سفیدی واقعا هم خوشگل بود شوهرش از همه پایین تره ، دخترا سبزه اطرافم دیدم شوهراشون عااااالییییی 

اصلا این که شوهر عالی و خوب بگیری باور کن به رنگ پوست ربط نداره 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
من یه چیز فهمیدم حداقل دورم پسرا اصلا سفیدی خوشکلی اینا براشون مهم نیست پول موقعیت خانواده و تحصیلا ...

دقیقاً ، خانواده درست حسابی داشته باشی و خودتم درست حسابی میشی ، عزیز میشی حتی خوشگلم دیده میشی 

من تو اشناهامون داشتیم که خیلی چهره های خوبی داشتن 

اما چون وضعیت درست حسابی ای نداشتن 

کسی آدم حسابشان نمیکنه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اگه عشق ابدی دیده باشی حتی همین کلیپ هاش ، همهههه مردم میگن چقدرررر نگار زیباس و زیباترین دختر جزیره ...

می‌دونی من با کسی در ارتباطم که اصلا راجب رنگ پوست تاحالا چیزی نگفته 

ولی همیشه وقتی بهش میگم چاق شم می‌گه نه همینجوری ریز بمون لاغر بمون

جرات ندارم بپرسم رنگ پوست چی دوس داری میترسم بگه سفید 

ولی خب تاجایی که می‌دونم اهل دخترای پر نیست 

میگه لاغر باش بنی امکان داره رنگ پوستم همین گندمی بپسنده؟

اونا چجوری‌تونسنن؟؟؟؟

راستی فامیل ما هم سیاه بود یه چیزهایی میزنه شده گندمی 

تو گندمی بزنی سفید میشی پیدا کردی منم تک کن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

عشق ابدی هست اسمش مگه میشه تا حالا نشنیده باشی 🤣🤣🗿 خیلی طولانیه قسمت قسمت میاد البته برنامه مناسبی نیست به مشت دختر و پسر دور هم تو یه ویلا که عشقشون پیدا کنند🗿🗿

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

مزخرف تمام معناس 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من قشنگ درکت میکنم ،طایفه پدری همشوووون سفید و خوشکلن چشما رنگی، موها زیتونی و بور ،دماغ همه کوچیک و استخونی  پدرم هم همین طور ،ولی طایفه مادری سبزه با دماغ بزرگن،دو تا از برادرام سفید و چشم سبز و بورن ،دو تا از داداشام سبزه و مو مشکی ،من خیلیییی جالبم و عجیب ،بدنم تا زیر گردن سفییید ،صورت و گردنم سیااااه موهام مشکی و دماغم هم بزرگ هیچی دیگه نصف به پدرم رفتم نصف به مادرم ،ولی از وقتی مادرم فوت شده خوشحالم که شبیه مامانم هستم وقتی خودمو تو آینه نگاه میکنم مامانم را میبینم خدا را شکر اخلاقم به مادرم رفته ،طایفه پدری شدیدا مغرور و سرد هستن

مامانم واقعا زیباست موهاش لخته پوستش به سفیده رنگ موهاش قهوه ای روشنه من چطوریم ؟ موهام وز و سیاه پو ...

موهای مشکی که جذابه 

از مو مشکی ها همه تعریف می‌کنن

برای وزی مو هم باید حداقل رسیدگی ها رو داشته باشی برای همه پیش میاد

اتفاقا همه میگن خشگلم اگه خواستی بیا یجا برات بفرسم عکسمو اینجا نمیتونم

اسی منم مامانم برف 

بابام برف 

منم بدنم خیلی روشنه صورتم سبزه😏

حرص میخورما 

یه تغذیه ی حسابی نداشتن یه میوه نخوردند همش غذای مونده و برنج و نون 

اینم شد پوست ما البته من کیسه و سفیداب میکشم بدنم خیلی سفید میشه

این مشکل ریشه در گذشته داره چون مستعمره کشورای اروپایی بودن و همیشه فکر میکردن اروپایی ها آدم های برتری هستن فکر میکنن اگه رنگشون سفید باشه هم ردیف اونا قرار میگیرن درصورتیکه اونا جز اروپایی ها بقیه رو وایت نمیدونن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز