2777
2789
عنوان

من نمی دانم چرا بدبختم مامانم سفید بابام سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 77 پست
می‌دونی من با کسی در ارتباطم که اصلا راجب رنگ پوست تاحالا چیزی نگفته ولی همیشه وقتی بهش میگم چاق شم ...

ببین دختر هیچ این سوال نپرس هیچ وقت مستقیم . برا خودت میگم چون بهش حرئت میدی که در این باره نظر بده و کلا ذهنم اونم درگیر رنگ پوست میشه 

ببین باید اینقدر با اعتماد به نفس باشی که نگووو اگه کمی ضعف نشون بدی باور کن همه رنگ پوستت مسخره میکنن 

حتی اگه سفید برفی باشی و جلو چند نفر یکی وای رنگ پوستم سفیده خوشم نمیاد کاش یکم تیره تر بود قسم میخورم همون افراد مدام اینو تو سرت میکوبن .

دوما جلوش بدون کرم پودر برو که رنگ پوستت ببینه یه روز عادی و با اعتماد به نفس عالی که درباره چیزا روزمره حرف بزنید و هیچ اشاره به رنگ پوست هم نکن. همین 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
این مشکل ریشه در گذشته داره چون مستعمره کشورای اروپایی بودن و همیشه فکر میکردن اروپایی ها آدم های بر ...

آره دقیقااا با حرفات موافقم 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قشنگ درکت میکنم ،طایفه پدری همشوووون سفید و خوشکلن چشما رنگی، موها زیتونی و بور ،دماغ همه کوچیک و ...

والا مو مشکی ها و ابرو مشکی ها جذاب ترن اکثراً 

واقعاً دارم میگم ، البته خب به فرم صورتم هست

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

می‌دونی من با کسی در ارتباطم که اصلا راجب رنگ پوست تاحالا چیزی نگفته ولی همیشه وقتی بهش میگم چاق شم ...

ببین تجربه خودمو میگم پسرا اصلا به جزئیات توجه نمیکنن فقط خوبی ها رو میبینن خیلی کای نگرن 

اگه می خوای تهش بگیرتت نگو هیچی لاغر یا پر سفید یا سیاه من یه نفر باهاش بودم بعد الان ایران نیست حضوری اونطور رابطه ای فعلا نداریم ولی قبلا پارتنر بودیم قصدش هم ازدواج هست من میگم نمی خوام حالا خلاصه 

این بور سفید چشم رنگی خوشگل خیلی خوشگل باورت نمیشه 

من بار اول که بهم درخواست داد جدی نگرفتم مسخره کردم بعد دیدم واقعی از چهره من خوشش میاد من پوستم سفید کاغذی نیست یک چیزی بین گندمی و سفید بعد چشم مشکی متوسط  مو های طلایی خرمایی بهم میگفت شبیهه ایملی فانینگ هستم 

در صورتی که من حتی عکس هم نمیگریم دستم جلو صورتمه در این حد میگم زشتم از نظر خودم ولی اون دوستم داره

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

تا وقتی خودت خودتو دوست نداری انتظار نداشته باش که بقیه داشته باشن.

دقیقاً ، خانواده درست حسابی داشته باشی و خودتم درست حسابی میشی ، عزیز میشی حتی خوشگلم دیده میشی من ت ...

اره بابا حتی اگه خانواد درست حسابی نداشته باشی یک درصد تلاش کنی درس بخونی اجتماعی باشی با آدم های پولدار دوست بشی تهش یکی بین اونا خواستگارت میشه عمه خودم همین جوری ازدواج کرده 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

همین مشکله که پیدا نمیکنمممم

یه پیج هست دوستم ازش خریده بود می‌گفت خوبه من نخریدم می خوای بفرستم ؟

اره بابا حتی اگه خانواد درست حسابی نداشته باشی یک درصد تلاش کنی درس بخونی اجتماعی باشی با آدم های پو ...

والا نمیدونم چرا انقدر سر این قضیه مانور میدن 

اصلا همه چی سلیقه ایه ، رنگ پوستم مگه اینکه خیلی فرق داشته باشی با بقیه که انقدر به چشم بیاد

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من خودم سبزه ام ینی یه درجه تیره تر از گندمی ای که شما میگی نامزدم سفید بود چشم و ابروشم مشکی بود رنگ پوستش سفیدتر دیده میشد بنظرش من خیلیم خوشگل بودم همیشه با ذوق و تحسین درموردم صحبت میکرد ربطی به رنگ پوست نداره اینقد خودتو واسه چیزی که واقعا اهمیت نداره اذیت نکن

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

من خودم سبزه ام ینی یه درجه تیره تر از گندمی ای که شما میگی نامزدم سفید بود چشم و ابروشم مشکی بود رن ...

باشه فداتشم ولی من خیلی گیر کردم رو این قضیه 

چی میشد یه راهی داشت الان دیگه افسرده نبودم 

واقعا؟؟وای منم میخام برم دکتر دعا کن نتیجه بده توکل بخدا

من زیاد رفتم دکتر رنگم تغییری نکرده از انواع اقسام کرما و ضدآفتاب و شوینده ها استفاده کردم،آبرسان مرطوب کننده پن سفید کننده همشونم خارجی و گرووون