2777
2789
عنوان

کی شوهرش مثل شوهر منه😒😑🙄

317 بازدید | 19 پست

آقا هیچی نداره

نه پول 

نه اخلاق

نه خانواده حامی

نه زبون خوش

بددهنه و تو بحث و دعوا مرده و زنده رو فحش میده

پاش بیفته کتک هم میزنه

سرکار میره و خسته که میشه منت میذاره(انگار هیشکی دیگه سرکار نمیره)

عوضش زبون داره دو مترررررر

با تمام نداریاش ساختم

با همه بیکاریا و استرساش ساختم

شده دوماه دندون درد تحمل کردم و پول دندون پزشکی نداشت

حتی شده هیچی واسه خوردن تو خونه نبوده ولی هیچی نگفتم

هیچی کم‌نمیذارم،خونه تمیزه.کارای بچه فقط با منه،با همون امکانات خیلی کم غذا همیشه آمادس

اینا همش شده فشار روانی واسه من.ظرفیتم کم شده و باعث و بانیش شوهرمه.

حالا تا بحثی پیش میاد چپ و راست میگه دوس ندارم بیام خونه.

فکر میکنه من دلم واسه دیدن ریختش ضعف میره😒🫡

پس چرا خونه بابام اینجوری نبودم؟نمیگم پولداااار بودیم ولی حداقل بابا و مامانم بهم‌احترام میذاشتن.

پول و خورد و خوراک مهم نیست.اینکه از طرف شوهرم درک نمیشم داره دیوونم میکنه.توقع داره وقتی میاد بقیه لال بشن،بچه بهش نگه بیا بازی کنیم، سکوووووت مطلق باشه و آقا تا فردا صبح فقطططططططط استراحت کنه و من و بچه در خدمتش باشیم.

درضمن منم باید یکسرههههه لبخند بزنم.

خسته شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه شوهر من و زاد و بر زادشوخیر خوشی نبینن

انقد دیروز از دستش حرص خوردم

مردک توقع داره با این فکر داغون همه چی آروم‌باشه

بچه نمیفهمه نداری چیه

گریه میکنه و قاطی کردم و داد زدم.مرتیکه شروع کرده فحش و ...که چرا داد میزنی.مردم‌بس که فکر کردم چی بپزم.از بس دودوتا چهارتا کردم

بزارباهات شوخی کنم میدونی چون آنشرلی هستی ولی موهات جوگندمیه اگ موهات قرمزبود شوهرت مث گیلبرت خ ...

اینم اولا میگفت عاشقتم

الآن میگه به چیت مینازی؟

کاش میتونستم همه چیو بگم اینجا

آنشرلی لااقل یه عاشق واقعی داشت😭😭😭

چقد تو منی... ای کاش ازدواج نمیکردم /(بابت بچم خداروشکر میکنم

منم امیدم بچمه واقعاً

نگاش میکنم دلم‌غش میره

درسته مادر خوبی نیستم و بداخلاقم ولی عاشقشم

ولی حتی بخاطر همین که نذاشتم شوهرم تو جمع بزنتش، بهم توهین شده.

مرتیکه هی میگه دوس ندارم برگردم خونه از بس داد میزنی.بخدا خودش اصلا اخلاق نداره.چون سرکار میره، سر بازی کردن با بچه دعوا داره همش.یه ساعت بازی کنه دیگه خدا رو بنده نیست و حس میکنه لطف بزرگی کرده

بنظرم میتونی با یه مشاور صحبت کنی تا راهنماییت کنه چجوری باهاش رفتار کنی یا چه تصمیمی بگیری برای زندگیت 

اگه همسرت شعور اینو داره که اونم باهات بیاد پیش مشاور که دوتایی برین در غیر اینصورت بنظرم خودت حتما با یه مشاور صحبت کن.

من خودم پزشکم دکتر محمدصادق حسینیه خیلی پزشک با اخلاق و باحوصله ای هست.

بنظرم میتونی با یه مشاور صحبت کنی تا راهنماییت کنه چجوری باهاش رفتار کنی یا چه تصمیمی بگیری برای زند ...

نه شعورشو نداره

میگه مگه من روانیم!در این حد بی شعوره.

درضمن پول هم نداره فقط زبون دراز داره و توقعی که سر به‌فلک میکشه

شم‌اقتصادی صفر

اصلا فکر یک ماهوبعد هم نیست و من بشدت نگران آینده ام

نه شعورشو ندارهمیگه مگه من روانیم!در این حد بی شعوره.درضمن پول هم نداره فقط زبون دراز داره و توقعی ک ...

خب خودت با دکتر نوبت بگیر مشورت کن حداقل هم تخلیه بشی هم اینکه بهت راهکار بده چجوری با شوهرت حرف بزنی یا رفتار کنی 

خب خودت با دکتر نوبت بگیر مشورت کن حداقل هم تخلیه بشی هم اینکه بهت راهکار بده چجوری با شوهرت حرف بزن ...

همین امروزم یه حرکتی کرد که واقعا الآن از شدت عصبانیت فشارم بالاس

۱۲ سال پیش چرا یکی نزد پس کله من بگه بله نگو