2777
2789
عنوان

زنای کرمووووو هستن دورتون

204 بازدید | 17 پست

تاپیک قبلیم گفتم وقتی با شوهرم بحثم میشه و بحث میره سمت زنای فامیل ازشون طرفداری بی جا میکنه که منو حرص بده درحالی که با مامانش نشستنی فحششونم میده که مامانش کیف کنه...

منظورم از زنای کرمو دخترعمو و دایی...هستن که بعد نامزدیمون جلو‌چشمم واسه شوهرم دم تکون میدادن که لج منو دربیارن 

حالا چیکار کنم حرفشون افتاد شوهرم طرفداری کرد ازشون حرص نخورم ؟؟؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خداروشکر شوهرم تنها نیست امیدوار شدم

کاری از دست من که بر نیومد

من که بهت میگم خیلی جنگیدم با شوهرم و مادرشوهرم

به نتیجه ای نرسیدم فقط ارتباطم با مادرشوهرم بد شد و جلوی شوهرم زن عصبی به نظر اومدم و مادرش صبور و آروم

که حق داره از مادرش که حقش ضایع شده حمایت کنه ولی از زنش که بلده از حقش دفاع کنه نه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خب وقتی می‌دونی واکنش تند نشون میده برای چی پای زنای فامیل می‌کشی وسط خودتم یک کم داری انگار

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بحث و نبرید سمت زنای فامیل ، من و نامزدم اصلا راجب بقیه صحبت نمیکنیم چه لزومی داره واقعا

میشه بگید قضیه از چه قراره همه پروفایلشون عکس این دخترس تو سایت؟!

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه شوهرتون چه ویژگی خاصی دارن که چشم همه اطرافیان باید به ایشون باشه؟!

اگر اینقدر خوب هستند چرا مدام بحث شما باید بره سر خانم های اطرافتون و همسرتون هم باید ازشون تعریف کنند؟!!