2777
2789
عنوان

ازدواج دوم مادرم

284 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من پدرمو ۸سالگی از دست دادم پدرم یه خونه دوطبقه داشت که البته ۳دنگشو قبل ازمرگ به نام‌ مادرم زده بود وحقوق هم داشت مادرم...مامانم هیچ وقت دوسم نداشت فقط دوست داشت زود ازدواج کنم حتی من یازده سالم بود میگفت تو باید با فلانی ۱۲سال ازم بزرگتر بود ازدواج کنی که البته خالم خیلی کمکم کرد وگذاشتم تا اینکه من ۱۶سالگی با همسرم آشنا شدم و عاشقش شدم وعروسی کردیم تو ازدواج خیلی اذیتم کر چون با اونی که می‌خواست ازدواج نکرده بودم خلاصه الان چندسال مادرم ازدواج مجدد کرده بعد حقوق پدرمو ومیده به اون یارو منم خیلی ناراحتم بهش گفتم چرا میدی پدر من زحمت کشیده تو آفتاب کار کرده که تو و بچه هاش استفاده کنید نه اینکه تو ببری بدی به یه مرد غریبه و مادرم پدرمو فش داد سرخودم دادو بیداد کرد و الان نزدیک سه هفته است با مادرم حرف نمیزنم البته خونه پدرمم داده مستاجر و پولشو داده به اون آقا ومنم گفتم ازدستت شکایت میکنم چون ۳دنگش هم به نامه منه چرا بدون اجازه من خونه رو دادی به مستاجر من خیلی جلوی همسرم خجالت میکشم البته اون هیچ وقت به روی من نیاورده فقط میگه تو. ناراحت نباش من همیشه پشتتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهم تو ازش بگیر حق و حقوق تو بگیر هم تو زندگی تو بکن هم بزار اون زندگی کنه

من به زندگی کردن اون کار ندارم اما اون میگه میدم خوب کاری میکنم میخام ببینم شکایت کنم میتونم حقمون بگیرم

من به زندگی کردن اون کار ندارم اما اون میگه میدم خوب کاری میکنم میخام ببینم شکایت کنم میتونم حقمون ب ...

تو از پدرت ارث میبری 

اگه یه دنگ زده به نامت که هیچ 

اگه نزده باز ارث داری 

برو حق و حقوقتو بگیر 

در مورد خونه حق با شماس.در مورد حقوق به شما ریطی نداره.پولشه هر کار بخواد میکنه

اخه اون حقوق و پدر من زحمت کشیده و براش گذاشته من میگم برای خودت خرج کن چرا به یکی دیگه میدی پدر من نتونست از این حقوق خودش استفاده کنه حالا برام درد داره یه غریبه با پول پدر من که براش زحمت کشیده عشق و حال کنه