من دخترم پونزده روزشه وزنش موقع تولد سه کیلو بود حس میکنم شیر خودمم کمه گفتم بهش شیر خشک بدم یکم تپل شه از اول بهش نان میدادم در حد روزی سی سی سی یا نهایت دو تا سی سی دیروز خیلی زور میزد میگم ممکنه بخاطر شیر خشکش یاشه؟بنظرتون چه مارکی بهتره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من بیست وپنج روزش هست اوایل مشکلی نداشت الان پنج روزه یبوست شدید گرفته من فقط دوبار شیر خشک یک پیمانه بیومیل دادم الان انقدر زور میزنه ادم وحشت میکنه مثل بزغاله صدا در میاره
دکتر بردم پماد داد مقعد شو چرب کنم چند بار کردم احساس کردم داره عادت میکنه اینطوری دستشویی بره دیگه نکردم الان دوروزه دستشوی نمیره لطفاً اگه راه حل بلدین بدن
از سه روزگی،سیر نمیشد،مدام گریه میکرد،بردمش دکتر،گفت وزنش اومده پایین چون شیر خودم کم بود،از روزی یه پیمونه،که همون 30سی سی بشه شروع کردم،الان هم شصت تا میخوره،هم نود تا اگه خیلی گرسنه ش باشه،شیر خودمم البته تفننی میخوره،از اول با قطره چکون شروع کردیم که عادت نکنه به شیشه،بعدش دیگه با شیشه میدم الان،شما شصت تا رو درست کن،چون الان سی کمشه فک کنم،شبا نی نی من قشنگ دوساعت یه بار خودش بیدار میشه،شیر میخوره
من معجزه را فردی میناممکه میشود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد