2777
2789
عنوان

شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست
دکتر بردم پماد داد مقعد شو چرب کنم چند بار کردم احساس کردم داره عادت میکنه اینطوری دستشویی بره دیگه ...

دلشودر جهت عقربه های ساعت اروم ماساژ بده،یه کم روغن بادام شیرین هم میتونی بزن کف دستت و اروم ماساژ بدی،یه راه دیگه م هست که بازش بذار،یه شلوار بدون پوشک تنش کن،بذار ازاد باشه،بذار رو تشک تعویضش راحت باشه دست و پا بزنه،اینم جواب میده

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
از سه روزگی،سیر نمیشد،مدام گریه میکرد،بردمش دکتر،گفت وزنش اومده پایین چون شیر خودم کم بود،از روزی یه ...

خب من نان دادم اولاش چون شیرم کم بود بعد الان شیر خودمو خوب میخوره دایم زیر سینست روزی سی سی سی شیر خشک میدم فقط که بخوابه چون هلاکم میکنه از بس نمیخوابه بعد دیروز دیدم بعد شیر خشک خیلی میپیچه تو خودش حالا نمیدونم برم گیکوز بگیرم یااپتامیل یا اصلا ربطی به شیر خشک نداشته پیچیدنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نان دادم اولاش چون شیرم کم بود بعد الان شیر خودمو خوب میخوره دایم زیر سینست روزی سی سی سی شیر ...

شیر مادر چون سبکه زود هضم میشه و بچه کمتر اذیت میشه شیر خشک سنگینه و دیر هضم باید چند تا شیر رو امتحان کنی ببینی کدوم به بچت میسازه و یبوست نمیگیره

من دختر م ببلاک خیلی براش خوب بود و اصلا یبوست نداشت من شنیدم تو شیر خشک ها ببلاک و اپتامیل سبکتر هستن ولی بازم هر بچه های یه نوع شیر بهش میسازه

اگه هیچ کدوم نسازه و مجبور به شیر خشک دادن بشی باید شیر های مخصوص تهیه کنی ha برای بچه های ی که حساسیت دارن و من ببلاک کامفورت میدادم برای بچه هایی که معده ضعیف دارن و یبوست میشن خوبه