2777
2789

بخدا خوب باشه ماها خودمون میایم میگیم وقتی نمیگیم یعنی نمیخوایم بگیم چرا این یه مسئله ساده انقدر سخته فهمیدنش برای این آدما؟

بابا زندگی شما درست میشه اگه بفهمین من دانشگاه میرم یا نه؟بخدا دلم میخواد یه سال دیگم پشت بمونم بخونم ولی متاسفانه اونقدر قوی نیستم در مقابل حرف فاینل به قول ترکا سوز بازززززززززز دووم بیارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا رتبه کنکور کی کنکورته چه رشته ای می‌خونی چن سالته کلاس چندمی معدلت چند شد نپرسیدم و نمی پرسم ...

بخدا فکر کردم شمام دارین سوال میپرسین میخواستم سرمو بکوبم دیوار😂💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

بدم میاد از ادمهای فضول رتبه ات چنده حقوقت چندهخونتون چند مترهچرا بچه دوم نمیاری چرا سوم نمیاری؟متنف ...

کاش میتونستم صبح تا شب برم کارگری شب بیام درس بخونم ولی هیچکدوم از این فامیلارو نداشته باشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

دقیقااا

منم میخوام پشت بمونم

ولی میدونم قراره با حرفاشون داغون بشم

الهی منقرض بشن این فضولای عنتر زباله

زن عموی من که انقدر گوه خوره

فردای کنکور زنگ زد به مامانم

گفت کنکورش چطور بوده

زنیکه آشغال شغال سگ

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

اصلا به خاطر حرف مردم برنامه ت رو تغییر نده. این آدما هیچ ارزشی نه برای تو قائلن نه رتبت.  صرفا حَرفه و فضولی. برای کسایی که هیچ جایی توی زندگیت ندارن برنامه تغییر نده.

من تو مرحله ی "کی بچه میاری؟" " بچه داری؟" هستم. قبلش تو مرحله ی " کی شوهر میکنی؟" " چرا شوهر نکردی؟" بودم. قبل ترش تو مرحله ی "دکتری میخونی یا نه؟" بودم قبل تر از اون هم تو مرحله ی" رتبه ی کنکورت چند شده؟" بییییییخیال. این پروسه تا روز مرگ آدم ادامه داره. 

مردم براشون ذره ای بقیه مهم نیستن. صرفا کنجکاویه حرفاشون. اهمیت نده هیچ وقت. 

اصلا به خاطر حرف مردم برنامه ت رو تغییر نده. این آدما هیچ ارزشی نه برای تو قائلن نه رتبت. صرفا حَرف ...

چه خانم عاقلی هستین یادم باشه تو مسئله های مهم نظرتونو بپرسم♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

چه خانم عاقلی هستین یادم باشه تو مسئله های مهم نظرتونو بپرسم♥️

نظر لطف شماست. همین آدمایی که شاید الان نگرانشونی خودشون توی زندگی هاشون هزاران عیب دارن و هزاران مسئله که بهش بپردازن. این که زنگ میزنن میپرسن یه جور عادت به حرف زدنه. اهمیت نده. قوی باش همیشه توی زندگی. فقط به خودت و زندگی خودت نگاه کن. این پروسه پرسیدن تا آخر عمر باهامونه. پس نباید اهمیت بدیم. 

وقتایی که کم میاری به خودت بگو زندگی آسون نیست، ماهورا باید پوست کلفت بشی تا ببری😉

نظر لطف شماست. همین آدمایی که شاید الان نگرانشونی خودشون توی زندگی هاشون هزاران عیب دارن و هزاران مس ...

میتونم نظرتونو بدونم؟

من سال سوم پشت کنکورم میشه اگه پشت بمونم،تموم این سالها پیرا آوردم.

سال قبل برادرم هفته قبل کنکور فوت شد و امسال نامزدم شهید شد،اصلا کنکور رو از دست دادم😔

امسالم پیرا میارم و به شدت دلم پیش پزشکی

میخوام یبار دیگه بمونم بماندکه سر موندن باید جنگ کنم با خانوادم که حمایتم کنن و بیشتر از این میترسم امسالم نشه و من واقعا اونموقع میشکنم😔نمیدونم قانع باشم و برم دانشگاه یا برای رویام یبار دیکه تلاش کنم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر